Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Απολογείται ο ιερέας – Τι θα υποστηρίξει

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Απολογείται ο ιερέας – Τι θα υποστηρίξει

Ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Πατήσια / EUROKINISSI

 

Αντωνία Ξυνού

Στον ανακριτή για την απολογία του θα βρεθεί ο ιερέας κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Πατήσια. Τι θα υποστηρίξει.


Το ανακριτικό κατώφλι θα περάσει ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Πατήσια, προκειμένου να απολογηθεί.

Αν και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ανακοινώσει την αναστολή των εργασιών στα δικαστήρια της περιφέρειας Αττικής λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, η απολογία αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά καθώς λήγει η ανώτατη πενθήμερη κράτηση του κατηγορούμενου, που βάση Συντάγματος μπορεί να κρατηθεί δίχως δικαστική κρίση!

Ο ιερέας που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αποπλάνησης ανηλίκου και πορνογραφικού υλικού, αναμένεται να εμμείνει στους ισχυρισμούς του για καταγγελία της σήμερα 17χρονης κοπέλας με οικονομικό κίνητρο, καθώς και ότι ενδέχεται η καταγγέλλουσα να τον είχε ερωτευθεί.

Όπως φέρεται να είπε στις αρχές, ο ίδιος ουδέποτε ανταποκρίθηκε στα συναισθήματα της κοπέλας, με αποτέλεσμα να θελήσει να τον εκδικηθεί.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την καταγγελία, το διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020, ο 37χρονος ιερέας προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ωστόσο εκείνη προχώρησε σε καταγγελία μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, αφού μέχρι τότε δεν είχε αναφέρει σε κανέναν τίποτα για όσα της συνέβησαν.

Εντέλει, πριν περίπου 2 μήνες εκμυστηρεύθηκε στη θεία της τα όσα είχαν λάβει χώρα, με αποτέλεσμα άμεσα να υποβληθεί σχετική καταγγελία.

Νέα καταγγελία


Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η δράση του ιερέα δεν περιορίστηκε μόνο στο συγκεκριμένο κορίτσι, μιας και ήδη ένα 19χρονο κορίτσι έχει καταγγείλει ότι το Νοέμβριο του 2020 ο κατηγορούμενο είχε προσπαθήσει να την πλησιάσει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιερέας που δίδασκε μία φίλη της στο κατηχητικό, την προσέγγισε προτείνοντάς τη δουλειά.

Στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους ενώ την προσέγγισε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε και η κοπέλα σταμάτησε να απαντά.


 

Πηγή: news247.gr

23

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση