Στην αστυνομία όλα τα στοιχεία του Γκιώνη για δράση κυκλώματος

Στην αστυνομία όλα τα στοιχεία του Γκιώνη για δράση κυκλώματος

Τα στοιχεία που ανέφερε ότι κατέχει για κύκλωμα πορνογραφίας με εμπλοκή Κυπρίων, απέστειλε στην Αστυνομία, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιστολή με τα σχετικά στοιχεία έχει παραληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μεσημέρι της Τετάρτης.  Όπως σημειώνουν οι Αρχές, όλες οι πληροφορίες τις οποίες έχει αποστείλει, θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση. Όπως είχε κατήγγειλε ο ακτιβιστής στο ΣΙΓΜΑ, πολιτικοί και επιχειρηματίες από την Κύπρο εμπλέκονται σε κύκλωμα βιασμών και παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα ανέφερε ότι στην Κύπρο δραστηριοποιούνται πορνογραφικές εταιρείες με διασύνδεση με το Ντουμπάι.

«Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης. Μου πήρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.
Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ίνσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω» ανέφερε ο ίδιος.

 


 

Πηγή: thepressproject.gr

6

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση