Δύο συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων μετά από καταγγελία 36χρονης

Δύο συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων μετά από καταγγελία 36χρονης

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα θα οδηγηθούν ένας 51χρονος και μία 72χρονη, που συνελήφθησαν χθες στην Ξηροκρήνη της Θεσσαλονίκης, για εμπλοκή σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, ύστερα από καταγγελία 36χρονης.


Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Νοέμβριο του 2019 έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 τα δύο άτομα εκμεταλλεύονταν την ευάλωτη θέση της γυναίκας και χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία σε βάρος της, προσπορίζονταν χρήματα από την επ’ αμοιβή έκδοση της σε πελάτες σε οίκο ανοχής.

Επίσης, ο άνδρας που συνελήφθη, από το καλοκαίρι του 2020 άρχισε να προβαίνει και σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της, με χειρονομίες και προτάσεις, ενώ συνέχισε να την τρομοκρατεί και να την απειλεί, επιδεικνύοντάς της συχνά πιστόλι της κατοχής του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- ένα πιστόλι, φυσίγγια, ένα τσεκούρι, μια πλαστή ταυτότητα και μια πλαστή ρουμανική άδεια οδήγησης με φερόμενο κάτοχο τον συλληφθέντα, σωρεία προσωπικών εγγράφων εκδιδόμενων προσώπων και έγγραφα που σχετίζονται με οίκους ανοχής κ.ά.


 

Πηγή: efsyn.gr

19

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση