Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Έπνιξε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Έπνιξε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Ακόμη μία γυναικοκτονία συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα και συγκεκριμένα στις Πηγές του Δήμου Νέστου με έναν άνδρα να στραγγαλίζει τη σύζυγό του και μετά να καλεί την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν βγει μαζί για να συζητήσουν, πιθανότατα τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Η 43χρονη ήθελε να του ζητήσει να προχωρήσουν τις διαδικασίες του. Γύρισαν μαζί στο φαρμακείο, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, ενώ αυτό ήταν κλειστό.

Ο 50χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. Στη συνέχεια, πήρε το άψυχο σώμα της και το μετέφερε στο κρεβάτι.

Μετά, προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για να αυτοτραυματιστεί. Έκοψε τις φλέβες του και στη συνέχεια κάλεσε στην αστυνομία. «Έκανα κακό στην γυναίκα μου και τραυματίστηκα και ο ίδιος. Πεθαίνω» φέρετε να είπε στον αστυνομικό στο τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών. Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Τι δηλώνουν οι κάτοικοι του χωριού

«Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο», λέει  άνθρωπος που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους» προσθέτει.

Στα χέρια των αρχών βίντεο-ντοκουμέντο

Στα χέρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας βρίσκεται το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο και αποτυπώνει την στιγμή της δολοφονίας της άτυχης φαρμακοποιού, σύμφωνα με το skai.gr.

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος και με τους ασθενείς και με όσους χρειάζονταν την βοήθεια της. Για τα προσωπικά της δεν ήξερα τίποτα, δεν μίλαγε. Έδειχνε ευτυχισμένη όποτε την έβλεπα, αλλά ήταν ο χαρακτήρας της έτσι, δεν θα μου έδειχνε ότι κάτι τρέχει. Από όταν το έμαθα έχω συγκλονιστεί» δηλώνει στο Skai.gr μια γυναίκα που γνώριζε καλά την 43χρονη.

Πηγή: https://tvxs.gr

32

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση