Μπακογιάννης για Εξάρχεια: Αρκετοί από όσους αντιδράνε δεν είναι καν Έλληνες (video)

Μπακογιάννης για Εξάρχεια: Αρκετοί από όσους αντιδράνε δεν είναι καν Έλληνες (video)

«Δεν είναι και πολλοί, μη νομίζετε, κάποιες δεκάδες είναι που περιφέρονται. Αρκετοί απ’ αυτούς δεν είναι καν Έλληνες».

Και ακροδεξιό αφήγημα επιστρατεύει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για να απαντήσει στο πάρτι καταστολής που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Εξαρχείων, όπου κάτοικοι διαμαρτύρονται για την καταστροφή του ήδη λιγοστού πρασίνου στην περιοχή τους και την αλλοίωση της γειτονιάς τους.

Μπορεί οι κάτοικοι των Εξαρχείων να προκρίνουν άλλες, και πιο αποδοτικές λύσεις για την κατασκευή σταθμού μετρό, όμως τόσο η Δημοτική αρχή όσο και η Κυβέρνηση παραμένουν αμετακίνητοι, δείχνοντας ιδεολογική εμμονή με την ιστορική πλατεία των Εξαρχείων.

Σήμερα, ο δήμαρχος Αθηναίων, μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που βυθίζεται στην εγκατάλειψη καθώς ολοένα και λιγοστεύουν οι δημόσιοι χώροι για το κοινό, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι όσοι αντιδρούν είναι κάποιες δεκάδες που περιφέρονται, κι ότι αρκετοί εξ αυτών δεν είναι καν Έλληνες.

Ο δήμαρχος του εξαιρετικά κοστοβόρου κι εξαιρετικά αντιαισθητικού Μεγάλου Περιπάτου, συνεχίζει να κουνά το δάχτυλο στους δημότες, επιστρέφοντας σήμερα με μία δήλωση με σαφή ρατσιστική χροιά.

«Οι ίδιοι που δεν θέλαν τα σχολεία, που δεν ήθελαν τα 1200 παιδάκια να πάνε, είναι οι ίδιοι οι οποίοι αντιδράνε στην πλατεία Εξαρχείων και στο λόφο του Στρέφη. Δεν είναι και πολλοί, μη νομίζετε, κάποιες δεκάδες είναι που περιφέρονται. Αρκετοί απ’ αυτούς δεν είναι καν Έλληνες».


Πηγή: www.rosa.gr

208

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση