Κατέθεσε η Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη

Κατέθεσε η Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη

Για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που τελικά ναυάγησε, και τα όσα διαδραματίστηκαν σε θεατρική της παράσταση με σκηνοθέτη τον κατηγορούμενο, κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός, είχε απομακρύνει από το θίασο τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στην ηθοποιό Λένα Δροσάκη που τον έχει καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Σήμερα, Πέμπτη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε ότι “δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται“.

Η μάρτυρας, αφού αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για δυο παραστάσεις, στη συνέχεια την τρίτη τη χαρακτήρισε “προβληματική”.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα τη Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία” φέρεται να κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω το βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε βεβαίως. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα. Λέγαμε στις τηλεοράσεις ότι ο Πέτρος είχε πολλή δουλειά και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε. Δεν επικοινώνησα τι έγινε. Αυτό βγήκε μετά όταν άρχισαν να μιλούν τα παιδιά και τότε έγινε γνωστή αυτή η στάση μου. Έκανα ότι ένιωσα στη ψυχή μου” πρόσθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Είναι πληθωρικός, αλλά μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα όρια. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις” είπε σε άλλο σημείο, τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον του για τη Λένα Δροσάκη ήταν ερωτικό. “Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, εκείνος του έκανε επίθεση” είπε και συνέχισε:

Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα ήταν καταπιεστικός προς την κοπέλα. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Δε γινόταν να συνεχιστεί άλλο αυτό το στρίμωγμα. Υπήρχε βοηθός και την έχρισε βοηθό για να είναι δίπλα του. Τι άλλο να σας πω!” υπογράμμισε η μάρτυρας και κατέληξε: “Είδα φλερτ, δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει έναν βιασμό;“.

Πηγή: https://debater.gr/

143

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση