Πότε πρόλαβε κι έγινε καλά ο αστυνομικός;

Πότε πρόλαβε κι έγινε καλά ο αστυνομικός;


του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Οι τίτλοι σε διάφορα site από χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί ήταν δραματικοί: «Σε κρίσιμη κατάσταση ο διοικητής της ΟΠΚΕ» το ένα, «Μενίδι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο διοικητής της ΟΠΚΕ» το άλλο, «Επεισόδια με Ρομά στο Μενίδι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο διοικητής της ΟΠΚΕ – Τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο» ένα τρίτο.

Αυτά το πρωί σήμερα. Διότι, λίγο αργότερα, πριν το μεσημέρι, οι τίτλοι στα site άλλαξαν: «Πήρε εξιτήριο από το 401 ο τραυματίας αστυνομικός» το ένα, «Εξιτήριο από το 401 πήρε ο διοικητής της ΟΠΚΕ Αθηνών» ένα άλλο,«Επεισόδια στο Μενίδι: Πήρε εξιτήριο ο διοικητής της ΟΠΚΕ» ένα τρίτο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν δεν έχουμε κάποιο σπουδαίο ιατρικό θαύμα, τότε μάλλον οι πληροφορίες περί κρίσιμης κατάστασης του αστυνομικού ήταν εντελώς μούφα και ήταν πληροφορίες που έδωσε η ίδια η αστυνομία ως αντιπερισπασμό για τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η προπαγάνδα της αστυνομίας, γνωστή ως copaganda (από το cops), προπαγάνδα που αναπαράγουν με άνεση και προθυμία πολλά ΜΜΕ. Ιδίως εκείνα, τα κανάλια κυρίως, που έχουν πάντοτε στα πάνελ τους έναν συνδικαλιστή της αστυνομίας.

Αλλά εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, πιστεύω πως είχαμε ένα ιατρικό θαύμα. Μην σας πως και σκέτο θαύμα. Δάκρυσε ο διοικητής της ΟΠΚΕ.
Πηγή: efsyn.gr

41

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση