Κουτσούμπας για το επίδομα στους αστυνομικούς: «Αναντίστοιχη» η ψήφος του ΚΚΕ

Κουτσούμπας για το επίδομα στους αστυνομικούς: «Αναντίστοιχη» η ψήφος του ΚΚΕ

Με διάθεση αυτοκριτικής παρουσιάστηκε στη Βουλή ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, σχετικά με την ψήφο του κόμματος για το 600ρι στους αστυνομικούς.

Μετά την πληθώρα των αντιδράσεων του κόσμου (και κυρίως των φίλων του κόμματος) για την ψήφο του ΚΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με το επίδομα στους ένστολους.

Το επίδομα είχε ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ίδια μέρα που αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη, ενώ ψηφίστηκε στη Βουλή με διαφορά λίγων ωρών από την ανακοίνωση τού θανάτου του νεαρού Ρομά.

Από το βήμα της Βουλής και κατά τη διάρκεια του ομιλίας του για τον Προϋπολογισμό του 2023, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αυτοκριτική διάθεση, έκανε λόγο για αναντιστοιχία, επισημαίνοντας και τη χρονική στιγμή που έγινε αυτό.

«Και εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσουμε ότι η ψήφος του ΚΚΕ στο επίδομα των 600 ευρώ μόνο για ένστολο προσωπικού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήταν αναντίστοιχη και μάλιστα τη στιγμή που έγινε, με την ξεκάθαρη θέση που έχει και κυρίως παλεύει το ΚΚΕ την οποία ανέφερα και σήμερα διατυπώθηκε και από τον βουλευτή μας κατά τη συζήτηση της τροπολογίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Πηγή: koutipandoras.gr
64

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση