#GDtrial Χωρίς την σύντροφο του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

#GDtrial Χωρίς την σύντροφο του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

Είχε δοθεί εντολή για βίαιη προσαγωγή της αλλά δεν εντοπίστηκε.

Δεν κατέστη δυνατή η βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα, της γυναίκας που τον είχε στην αγκαλιά της όταν ξεψύχησε μαχαιρωμένος από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η πρόεδρος με την έναρξη της διαδικασίας ανέγνωσε έγγραφο της Αστυνομίας με το οποίο το δικαστήριο ενημερώθηκε πως η εντολή δεν εκτελέστηκε καθώς η Χρύσα δεν διαμένει στην κατοικία που της είχε επιδοθεί κλήση, σε επαρχιακή πόλη. Γνωστοποιούσε επίσης πως δεν εντοπίστηκε ούτε στην Αττική.

Στο παρόν δικαστήριο και μετά από αίτημα της υπεράσπισης, με το οποίο συντάχθηκε και η πλευρά των θυμάτων, κρίθηκε ότι η σύντροφος του Φύσσα πρέπει να δώσει την μαρτυρία της για τη νύχτα της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου 2013, όταν ο μουσικός έπεσε νεκρός κυκλωμένος από μέλη «Τάγματος εφόδου» της οργάνωσης.

Πλην της τότε συντρόφου του μουσικού, το δικαστήριο έχει καλέσει για σήμερα άλλους δύο μάρτυρες. Τον φίλο του μουσικού Μιχάλη Ξυπόλητο , παρών στην καφετέρια Κοράλλι από όπου ξεκίνησε η θανάσιμη καταδίωξη της παρέας του Φύσσα και τον εξωτερικό φρουρό των φυλακών Δημήτρη Χατζησταμάτη, θαμώνα της καφετέριας , που το επίμαχο βράδυ προσπάθησε να αποτρέψει την ένταση όταν είδε συγκεντρωμένους χρυσαυγίτες έξω από το μαγαζί.

Πηγή: efsyn.gr

20

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση