Δεν είναι αθώοι: ούτε στη βουλή ούτε και πουθενά!

Δεν είναι αθώοι: ούτε στη βουλή ούτε και πουθενά!

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά και η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι – οι ναζί στην φυλακή», ενόψει των επόμενων διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων ξεκινούν εκστρατεία με 2 βασικούς στόχους:

«Πρώτον να μην μπει το ναζιστικό κόμμα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Η.Κασιδιάρη στην Βουλή και δεύτερον να αντιμετωπίσουμε όλες τις εκφάνσεις της ακροδεξιάς και του πολιτικού της λόγου σε όλα τα πεδία κοινωνικής και πολιτικής παρέμβασης. Ανεξάρτητα από το αν τελικά απαγορευτεί ή όχι από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, οι δυνητικοί ψηφοφόροι του υπάρχουν και σε 2 χρόνια το αργότερο όλοι οι καταδικασμένοι Χρυσαυγίτες – πλην του Ρουπακιά – θα είναι ελεύθεροι.

Η εκστρατεία θα περιλαμβάνει:
1. Εκδηλώσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά αλλά και άλλες πόλεις, σε συνεργασία με τοπικά κινηματικά εγχειρήματα και αντιρατσιστικές συλλογικότητες.
2. Έκδοση υλικού με μορφή κόμικς, σε συνεργασία με γνωστούς σκιτσογράφους, κατάλληλου για απεύθυνση σε σχολεία και νεολαία.
3. Έκδοση αφίσας με βασικό σύνθημα
«Δεν είναι αθώοι – Ούτε στην βουλή ούτε πουθενά!»
4. Προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ με αντιφασιστικό αντιρατσιστικό περιεχόμενο.
5. Διοργάνωση αντιφασιστικών συγκεντρώσεων σε κάθε περιοχή που θα δοκιμάσει να κάνει δημόσιες πολιτικές εκδηλώσεις ο ναζί Κασιδιάρης
6. Έκδοση υλικού και διοργάνωση κεντρικής εκδήλωσης για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας Πειραιά Το 2023 είναι επίσης η χρονιά που συμπληρώνονται 10 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.

Σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά καλούμε κάθε αντιφασιστική συλλογικότητα αλλά και κάθε αντιφασίστα αγωνιστή και αγωνίστρια να ενισχύσουν τον αγώνα μας και να παλέψουν οργανωμένα μαζί μας ώστε να κάνουμε πράξη αυτό που οραματίζεται κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στην πραγματικά σωστή πλευρά της ιστορίας: το τσάκισμα του φασισμού και την συντριβή της ακροδεξιάς σε όλες τις μορφές της!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ! – ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ»

76

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση