Μετακλητός σε βουλευτή των «Σπαρτιατών» ο αδερφός του Κασιδιάρη

Μετακλητός σε βουλευτή των «Σπαρτιατών» ο αδερφός του Κασιδιάρη

Σε μια ατελείωτη φαρσοκωμωδία εξελίσσεται καθημερινά η υπόθεση των «Σπαρτιατών», του μορφώματος, δηλαδή, που ασφαλώς δεν είναι τίποτε άλλο από τη βιτρίνα του καταδικασμένου ναζιστή Κασιδιάρη.

Ο πρόεδρος του, Βασίλης Στίγκας, με σύσσωμη την Κοινοβουλευτική του Ομάδα να έχει αυτομολήσει, τρεις βουλευτές να έχουν διαγραφεί και δύο να έχουν ανεξαρτητοποιηθεί δήλωσε (MEGA) πως παραμένει υποστηρικτής του φυλακισμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και αποκάλυψε ότι ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε βουλευτή των «Σπαρτιατών», εκτιμώντας ότι ανήκει στους διαγραμμένους βουλευτές.

Όλα αυτά ενώ αύριο (Τρίτη), στις 10:00, ο Βασίλης Στίγκας πρόκειται να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία διενεργεί προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Λίγες ώρες πριν περάσει το κατώφλι του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» ρωτήθηκε (MEGA) περί των πρακτικών «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε», που ο ίδιος κατήγγειλε και υποστήριξε: «Όταν ένας άνθρωπος βγάζει μία ανακοίνωση εξ ονόματι άλλων ανθρώπων και δεν είναι έτσι, θέλει να επιβληθεί με τον δικό του τρόπο. Αυτός ο τρόπος ξεκάθαρα θυμίζει μαφία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν μία ανακοίνωση των τριών βουλευτών εξ ονόματι και των 11. Πήραν μία απόφαση να μην κατέβουν στο κοινοβούλιο. Αυτό ήταν ντροπιαστικό, όχι για εμένα. Το θέμα ήταν για τον κόσμο που μας ψήφισε, για τον κοινοβουλευτισμό. Η θέση του βουλευτή είναι εκεί, μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν υπήρξε σοβαρότητα. Και με ποιο δικαίωμα βγαίνουν κάποιοι μπροστά και λένε συνειδητά ότι δεν θα έρθουν στο κοινοβούλιο;».

Λίγο νωρίτερα, από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα, εξέφρασε εκ νέου την υποστήριξη του στον Ηλία Κασιδιάρη που κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. «Αυτός ο άνθρωπος με στήριξε, γιατί κατά γενική ομολογία εάν δεν με στήριζε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εγώ και οι ”Σπαρτιάτες” δεν θα είχαμε μπει στη Βουλή. Θεωρώ χρέος μου να τον στηρίξω σε αυτό το εγχείρημα που κάνει και αυτό έκανα» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Εάν θέλουν κάποιοι να λένε μέσα στη Βουλή για τον Ηλία Κασιδιάρη ή εάν θέλουν να τον επισκέπτονται είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνονται αναφορές στη Βουλή. Ότι ήταν να πω στον Ηλία Κασιδιάρη το είπα και το έκανα δημόσια. Θεωρώ ότι έκλεισαν τον κύκλο μου μαζί του. Με στήριξε και τον στήριξα».

Η αντίδραση της κυβέρνησης

► «Εξετάζουμε γρήγορα όλες μας τις επιλογές», ήταν η λακωνική απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, σε ερώτηση για το κατά πόσον η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τα όσα τεκταίνονται τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα «Σπαρτιάτες» στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πηγή: efsyn.gr

154

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση