Καταγγελία φασιστικής επίθεσης σε μετανάστη εργάτη

Καταγγελία φασιστικής επίθεσης σε μετανάστη εργάτη

Στις 9/12, το απόγευμα ανάμεσα στις 18:30 και τις 19:00, φασίστες χτυπήσανε τον σύντροφο Χαφίζ Ακίφ Καν και ομοεθνή του από το Κασμίρ μέσα στο λεωφορείο 051 ενώ γυρνούσανε σπίτι τους.

Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και σηκώθηκε από τη θέση του για να πάει προς τα πίσω όπου οι φασίστες χτυπούσανε τους μετανάστες αλλά αυτοί τράπηκαν σε φυγή.

Και οι 2 φέρουν βαρείς τραυματισμούς, ειδικά ο σύντροφος Ακίφ που έχει δεχτεί χτύπημα από μεταλλικό αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο αυτί.

Τα ορφανά του Χίτλερ κυνηγάνε τους μετανάστες εργάτες, αναλαμβάνοντας το ρόλο της καταστολής για όσα δε φτάνει το κράτος. Ο σύντροφος Ακίφ έχει ήδη απέναντί του ένα κράτος που δεν του δίνει άσυλο, παρά τα προφανή στοιχεία για τη δίωξη που δέχεται στο Πακιστάν, πλέον βρίσκει στο δρόμο του και τους ναζί που κάνουν την παρουσία τους φανερή όλο και περισσότερο.

Οι αγώνες της εργατικής τάξης πρέπει να τη βρούνε ενωμένη απέναντι στην φασιστική πρόκληση! Θα μας βρούνε απέναντί τους στο δρόμο, δε θα περάσει ο φασισμός!

Πηγή: https://www.okde.org/

70

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση