Οι Κουζίνες της 18ης Αντιρατσιστικής Γιορτής, 20 και 21 Σεπτέμβρη στo Πάντειο Πανεπιστήμιο #antiratsistikigiorti

Οι Κουζίνες της 18ης Αντιρατσιστικής Γιορτής, 20 και 21 Σεπτέμβρη στo Πάντειο Πανεπιστήμιο #antiratsistikigiorti

Όπως σε κάθε αντιρατσιστική γιορτή έτσι και στη φετινή, τον χώρο θα εμπλουτίσουν διάφορες κουζίνες που μπορούν να σας ταξιδέψουν με τη γεύση σε χώρες εξωτικές!

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα σας περιμένουν φαγητά από το Κουρδιστάν, τη Νιγηρία, την Τουρκία και το Σουδάν.

Συγκεκριμένα:
Οι Νιγηριανές Γυναίκες θα μαγειρέψουν ρύζι jollof με κοτόπουλο, plantain (τηγανητή μπανάνα) και ακάρα (σουβλάκι από μαυρομάτικα φασόλια με σαλάτα και πίτα).

Η Επιτροπή αλληλεγγύης στους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς κρατούμενους θα έχει τυρόπιτα, κιμαδόπιτα και κισίρ με σαλάτα (vegan).

Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν θα προσφέρει φαλάφελ και λεχμαντζούν.

Τέλος, η Σουδανική Κοινότητα ολοκληρώνει το μενού με γλυκά!

 

165