ΠΑΤΡΑ: 19χρονος χάνει το μάτι του από δακρυγόνο

ΠΑΤΡΑ: 19χρονος χάνει το μάτι του από δακρυγόνο

Πιο σοβαρό από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το περιστατικό με τον τραυματισμό ενός 19χρονου κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα. Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του Χρήστος Λιαρομμάτης, ο νεαρός δέχθηκε δακρυγόνο στο ένα του μάτι με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η όρασή του να έχει χαθεί κατά 80%! “Κινδυνεύει να τυφλωθεί από το ένα του μάτι” δήλωσε ο κ. Λιαρομμάτης. Πρόσθεσε δε πως η οικογένεια του τραυματία είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον των αστυνομικών που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία.
Πηγη:dete.gr
55

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρεπει να επιβληθουν βαρυτατες κυρωσεις…ΣΕ πραγματικους εγκληματιες,οπως ειναι οι αξιοθρηνητοι που δουλευουν στα ΜΑΤ,και που χτυπανε αποκλειστικα ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ Κ ΑΟΠΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,χωρις να σταματανε τους μπαχαλακηδες που τα σπανε στο κεντρο καθε φορα!!
    Επιτελους,να τιμωρηθουν οι νεοι τουτοι θρασυδειλοι μπατσοι που,χωρις αξιες κ χωρις τιμη ,για ινδαλμα τους επελεξαν τον ψευτονταη φονια αστυνομικο Κορκονεα!

    Επιτελους να τιμωρηθουν οι εγκληματιες εκεινοι αστυνομικοι που πετανε ασυστολα δακρυγονα καρκινογονα χημικα αγνωστου προελευσεως στον ανυπερασπιστο κοσμακη που διαδηλωνει το δικιο του.Κ για σας φωναζουμε ρεεεεεε!!!!!!Που σας εχιουν για τη βρωμικη δουλεια με 600Ευρω…

    Επιτελους να τιμωρηθουν οι πολιτικα υπευθυνοι,που κατευθυνουν την καταστολη για να μη διεκδικει ο κοσμος το δικιο του!!!

    Επιτελους, αυτη η Δικαιοσυνη να κανει κ μια φορα τη δουλεια της που δεν ειναι ουτε να αγωνιζεται για τους αδικως υψηλους μισθους των Δικαστικων,ουτε να συλλαμβανει δημοσιογραφους που κανουν τη δουλεια τους(οπως ο Βαξεβανης)αλλα να προασπιζεται ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!

Γράψτε μια απάντηση