Σοβαρά επεισόδια με αγρότες στην Κομοτηνή (Video)

Σοβαρά επεισόδια με αγρότες στην Κομοτηνή (Video)

Screen Shot 2016-01-20 at 11.34.06 AMΣοβαρά επεισόδια συμβαίνουν από το πρωί στην Κομοτηνή καθώς οι αγρότες εξαγριώθηκαν τόσο από την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου όσο και από το ότι αρνήθηκε να συνομιλήσει μαζί τους.

Οι αγρότες ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη νομαρχία και ανέμεναν την ολοκλήρωση της σύσκεψης του υπουργού ώστε να μπορέσουν να του μιλήσουν. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο χανόταν η ψυχραιμία των διαδηλοτών, οι οποίοι απαίτησαν να εισέλθουν στο κτίριο. Ο διευθυντής της αστυνομίας τους ενημέρωσε πως μόνο μια μικρή αντιπροσωπεία μπορεί να μπει στο κτίριο και αυτό τους εξαγρίωσε, κάνοντας τους να απαιτήσουν με φωνές να βγει έξω ο υπουργός. Όταν αυτό δεν έγινε, προσπάθησαν να μπουν δια της βίας στο κτίριο με μια μικρή δύναμη της αστυνομίας να καταφέρνει να τους απωθήσει.

Η κατάσταση συνέχισε να είναι έκρυθμη με τους διαδηλωτές να αυξάνονται οπότε η αστυνομία κάλεσε διμοιρίες των ΜΑΤ για ενίσχυση. Όταν αντιλήφθηκαν οι αγρότες την παρουσία των ΜΑΤ εξαγριώθηκαν ακόμα παραπάνω, πετώντας αυγά και καφέδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με καπνογόνα και χημικά.

Μετά από ώρα συμπλοκής, οι αγρότες κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κτίριο της νομαρχίας, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και εντός αυτού. Εν τέλει, αντιπροσωπεία αγροτών συναντά αυτή την ώρα τον υπουργό, ο οποίος απαγόρευσε τη δημοσιογραφική κάλυψη της συνάντησης.

Πηγή: Xronos.gr

227

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση