Τουρνουά μπάσκετ της Ανοιχτής Πόλης «Τάπα στο φασισμό»

Τουρνουά μπάσκετ της Ανοιχτής Πόλης «Τάπα στο φασισμό»

1939453_695612833838892_7999937060510264974_nΕυχαριστούμε όλους τους μαχόμενους μπασκετικούς αντιφασίστες που τίμησαν το τουρνουά με το ταλέντο και τον κόπο τους.

Οι 16 ομάδες του τουρνουά έδωσαν ένα κοπιώδη αλλά όμορφο αγώνα, δίνοντας μας ιδέες για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και γιατί όχι να πάρει σάρκα και οστά ένα antifa basket league στα πρότυπα των παιδιών που έχουν δημιούργήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Μετά από μια σκληρή μάχη στον τελικό η Παρτιζάν Ελληνορώσων σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στους New York Συντεknicks, σε ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος.

Επόμενη μας μάχη η επόμενη Κυριακή σε κάθε κάλπη του Δήμου Αθήνας, με χαμόγελο, πείσμα και το ψηφοδέλτιο της Ανοιχτής Πόλης ανά χείρας.

73