Σχέσεις Μουρούτη – Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει ο Μιχαλολιάκος (BINTEO)

Σχέσεις Μουρούτη – Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει ο Μιχαλολιάκος (BINTEO)

2Ποιος είπαμε ότι έκανε πόλεμο κατά των άκρων; 😛
“ Αποκαλύψεις ” του αρχηγού της ναζιστικής Χρυσής Αυγής
«Βόμβες» από τον προφυλακισμένο αρχηγό της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ο οποίος σε ομιλία του στη Βουλή αποκάλυψε ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, αλλά και τουλάχιστον δύο κορυφαίοι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας είχαν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, μιλούσαν «έξω στο μπαλκόνι», καθώς «φοβόταν κάμερες και κοριούς». Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, πρωταγωνιστούσε σε βίντεο, στο οποίο συνομιλούσε με τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη. Μέσω του βίντεο αποκαλύπτονταν ωμές παρεμβάσεις στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και σενάρια που απεργάζονταν κύκλοι της ακροδεξιάς για ανακοπή της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνεχίζοντας ο Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι «Δεν ήταν όμως μόνο αυτός». «Στα κινητά που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης, ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μίλησε και για «δύο υπουργούς της ΝΔ σε μυστικές επαφές εκτός των γραφείων της Βουλής», για να προσθέσει ότι «Ήθελαν να μας προσεταιριστούν, όπως έκαναν. Και μη μου πείτε ότι είναι πρωτόγνωρο. Το έχουν κάνει πολλές φορές».

 

Δείτε το video από την ΑΥΓΗ:

Πηγη: periodista.gr
47

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση