Με αργοπορία 4 ημερών επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κιτσόπουλου η Χρυσή Αυγή – Σιωπή για τις άλλες παραιτήσεις

Με αργοπορία 4 ημερών επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κιτσόπουλου η Χρυσή Αυγή – Σιωπή για τις άλλες παραιτήσεις

???????????????????????????????O Κιτσόπουλος δίπλα στον Παναγιώταρο. Οι δρόμοι πλέον χώρισαν.

Στελέχη της Χρυσής Αυγής όπως ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αλεξανδρούπολης Χρήστος Κιτσόπουλος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Δημήτρης Σταθάκης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αλεξάνδρα Μπάρου αποχωρούν, τη στιγμή που γραφεία κλείνουν σε όλη την Ελλάδα (ΧαλκίδαΞάνθηΔράμα, κλπ).

Κι όμως η Κεντρική Διοίκηση της ναζιστικής οργάνωσης κρατάει τα μέλη και τους υποστηρικτές της στο μαύρο σκοτάδι, για την κατάσταση περιδίνισης στην οποία έχει περιέλθει η Χρυσή Αυγή μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Εύβοιας Νίκου Μίχου.

Μετά από 4 ημέρες, η ιστοσελίδα της οργάνωσης επιβεβαίωσε τουλάχιστον την αποχώρηση του σημαντικότερου στελέχους της στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστου Κιτσόπουλου, μέσω μιας δήλωσης του Ναθαναηλίδη στην οποία διαψεύδει τη δική του αποχώρηση.

Βέβαια ο Ναθαναηλίδης δεν είχε ποτέ επιλεγεί από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ως περιφερειακός σύμβουλος: σύμβουλοι είχαν εκλεγεί τον Μάιο του 2014 ο Χρήστος Κιτσόπουλος και ο Δημήτρης Μίμίδης. Αλλά ο Μιμίδης παραιτήθηκε από την θέση του περιφερειακού συμβούλου, με τον Κιτσόπουλο να ακολουθεί αποχωρώντας συνολικά από τη Χρυσή Αυγή.

Έστω κι έτσι, η Χρυσή Αυγή ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι ο Κιτσόπουλος αποχώρησε. Σημαντικό μήνυμα: ο τελευταίος πρέπει να είναι ενήμερος, για να κλείσει τουλάχιστον την πόρτα.

Πηγή: https://jailgoldendawn.com

226

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση