Πάτρα: Κυνική παραδοχή Κάκκου- «Εμείς δέρνουμε τους μετανάστες!»

Πάτρα: Κυνική παραδοχή Κάκκου- «Εμείς δέρνουμε τους μετανάστες!»

Picture2

Παραδέχθηκε την στάση των συναδέλφων τους

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο του Super B, ο πρόεδρος των μεταφορέων Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Κάκκος. Χωρίς περιστροφές και εντελώς κυνικά ο κ. Κάκκος παραδέχθηκε ανοικτά ότι οι συνάδελφοί του φορτηγατζήδες είναι αυτοί που ξυλοκοπούν τους μετανάστες που προσπαθούν παρανόμως να εισέλθουν σε κάποιο για να ταξιδέψουν μέσω του λιμανιού της Πάτρας, στην Ιταλία.

«Δικαίως συμπεριφέρονται έτσι, καλά κάνουν», είπε ξεκάθαρα ο κ. Κάκκος αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές τους δημοσιογράφους.

Στην πορεία της συζήτησης βέβαια ο πρόεδρος του μεταφορέων προσπάθησε να δικαιολογήσει τους συναδέλφους του λέγοντας ότι οι ξυλοδαρμοί είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα συμπλοκών που προκαλούνται όταν αποκαλύπτονται οι μετανάστες που προσπαθούν α κρυφτούν στα φορτηγά.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν στην Πάτρα φωτογραφίες με τραυματισμένους μετανάστες, με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια και πόδια, με τους εκπροσώπους της Κίνησης Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών να ζητούν από τον Κεντρικό Λιμενάρχης της πόλης, απαντήσεις για το τι είχε συμβεί…

Πηγή:http://m.thebest.gr

116

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση