O Κατσίκης παραπέμπεται στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας μετά τις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια

O Κατσίκης παραπέμπεται στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας μετά τις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, για τις ομοφοβικές του δηλώσεις στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.  

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ,την προσεχή Δευτέρα θα τεθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής το ζήτημα που ανέκυψε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ.   Για τις δηλώσεις του βουλευτή έχουν ζητήσει την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Για το τι μέλλει γενέσθαι, ο Νίκος Βούτσης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους νωρίτερα σήμερα και έκανε γνωστό ότι έχει ήδη συνταχθεί η επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας για το θέμα, και γνώση αυτής, θα λάβει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής την προσεχή Δευτέρα.

Ο κ. Βούτσης δεν θέλησε να προεξοφλήσει όμως ποια απόφαση θα λάβει τελικά η Επιτροπή Δεοντολογίας, αν δηλαδή θα περιοριστεί σε σύσταση ή σε επιβολή μέτρων.   Ο Κατσίκης είχε μεταξύ άλλων πει «Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία. Εξαρτάται, όμως, και το που κατευθύνεται» είπε και παραλλήλισε σαφώς την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία και την αιμομιξία. «Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;». Πηγή: www.lifo.gr

95

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση