Ο 36χρονος Πόντιος από τη Γεωργία που έδειρε το Μπουτάρη, λίγες ώρες μετά λήστεψε και ένα κρεοπωλείο

Ο 36χρονος Πόντιος από τη Γεωργία που έδειρε το Μπουτάρη, λίγες ώρες μετά λήστεψε και ένα κρεοπωλείο

Προφανώς ο «36χρονος ομογενής από τη Γεωργία» υπό άλλες συνθήκες θα προβαλλόταν ως αλλοδαπό κλεφτρόνι


Περήφανος Πόντιος που υπό άλλες συνθήκες θα χαρακτηριζόταν από ελληνόψυχα media ως «πούστης, αλλοδαπός, βάρβαρος και κλεφτρόνι» φαίνεται ότι αφού επιτέθηκε στον Γιάννη Μπουτάρη το απόγευμα της Κυριακής, στη συνέχεια, διέρρηξε κρεοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για το 36χρονο ομογενή από τη Γεωργίας, ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση του Σαββάτου, ο οποίος, όπως διαβάζουμε στο voria.gr, μερικές ώρες αφού επιτέθηκε στον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, λήστεψε μαζί με άλλους δύο δράστες ένα κρεοπωλείο στο κέντρο της πόλης. Από το κατάστημα έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής στο οποίο υπήρχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Λίγη ώρα μετά τη ληστεία οι δράστες  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άντρες της αστυνομίας, ενώ στην κατοχή ενός από τους δύο συνεργούς του 36χρονου βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη για τη διάρρηξη μπορεί να πήρε αναβολή και ο ίδιος θα παρουσιαστεί στο αυτόφωρο την ερχόμενη Πέμπτη για τη ληστεία στο κρεοπωλείο., αλλά για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με την επίθεση κατά Μπουτάρη, θα παρουσιαστεί σήμερα στο αυτόφωρο μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Πηγή: https://luben.tv/stream/154181

1.385

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση