Άλλο ένα ισλαμοφοβικό άρθρο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Άλλο ένα ισλαμοφοβικό άρθρο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Άλλο ένα ισλαμοφοβικό άρθρο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου στα Νέα, στις 3 Νοεμβρίου 2018, όπου εκτός από τα όσα ρατσιστικά λέει, για πολλοστή φορά, για εισβολή του Ισλάμ προσπαθεί και να πείσει ότι το, κατά κοινή ομολογία, πρώτο ακροδεξιό κόμμα στη Γερμανική βουλή μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν είναι ακροδεξιό αλλά ούτε και καν φοβικό!

ριχ

Τα Νέα

«Good Bye» κ. Μέρκελ… Για πάντα!!

«Good Bye» κ. Μέρκελ… Για πάντα!! | tanea.gr
Το τέλος της κυρίας Μέρκελ είχε προδιαγραφεί από τις περιφερειακές εκλογές στη Βαυαρία. Οπως είχα σημειώσει τότε, κακώς τα – ντόπια κυρίως – ΜΜΕ εστίαζαν στην άνοδο των Πρασίνων. Το μήνυμα των εκλογών ήταν πως όσο έπεφταν οι Χριστιανοκοινωνιστές (σύμμαχοι του Χριστιανοδημοκρατικού CDU) τόσο ανέβαιναν οι Εναλλακτικοί (AfD). Το ίδιο έγινε και στην Εσση. Η τάση ήταν ολοφάνερη. Με την ίδια πολιτική η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ ήταν καταδικασμένη. Το CDU ήταν στον δρόμο της απόλυτης συντριβής στις ευρωεκλογές. Οπου οι Σοσιαλδημοκράτες θα κινδυνεύσουν να μην περάσουν καν το όριο εισόδου τους στην Ευρωβουλή!!
Η αλλαγή στην ηγεσία του CDU δεν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσει στη διάσωση. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο με αλλαγή πολιτικής. Οχι αντιγράφοντας τους Εναλλακτικούς. Αλλά ακούγοντας την αγωνία των απλών πολιτών. Που ανησυχούν κραυγαλέα πλέον για τη διάβρωση των ευρωπαϊκών αξιών. Και για την υπονόμευση των δημοκρατικών παραδόσεων στη Γερμανία και στην Ευρώπη.
Ολα αυτά συμπυκνώνονται στο αίτημα: Αναχαιτίστε τη μουσουλμανική εισβολή. Που υπονομεύει ανοιχτά πλέον την κοινωνική συνοχή και την ομαλή οικονομική ανάπτυξη – παρά τις ανεδαφικές απόψεις των μηχανισμών του Open Society Foundatiοn, πως τάχα έτσι σώζονται τα ασφαλιστικά συστήματα κι αποκαθίστανται κενά στο εργατικό δυναμικό.
Οι ευρωπαϊκοί λαοί, και ιδιαίτερα ο γερμανικός, δεν έγιναν ξαφνικά ρατσιστές ή ακροδεξιοί. Η αντίθεση στην εισροή μουσουλμάνων και η άρνηση στην σταδιακή διάβρωση του νομικού δυτικού πολιτισμού από την επιβολή της σαρίας δεν συνιστά ρατσιστική φοβία. Αποτελεί ρεαλισμό απέναντι στην ασυμβατότητα των διδασκαλιών του Κορανίου με τις δημοκρατικές αρχές. Που αρνούνται τη λαϊκή κυριαρχία κι επιμένουν στην υποταγή, σε όλα τα επίπεδα, στις εντολές του Προφήτη!
Πώς μπορεί να είναι φοβικοί και ρατσιστές π.χ. οι γερμανοί Εναλλακτικοί, όταν μία εκ των ηγετών τους είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη και η σύντροφός της προέρχεται από τη Σιγκαπούρη ή τη Σρι Λάνκα! Οι θέσεις τους υπεραμύνονται της ελευθερίας στις ατομικές επιλογές και στην οικονομία (ελεύθερη αγορά) αλλά και στην πολιτική και κοινωνική ζωή. Αντιτίθενται μόνο στη διείσδυση του Ισλάμ. Αυτό δεν είναι ισλαμοφοβία, είναι ισλαμορεαλισμός.
Η κυρία Μέρκελ λοιπόν τελειώνει. Κι αυτό στέλνει μηνύματα και στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται πλέον κανείς να μας αντιμετωπίζει με τη φροντίδα της μαμάς στο άτακτο παιδί. Σοβαρότητα και ορθολογική πολιτική χρειάζονται. Για να βγούμε κάποτε στο ξέφωτο…
540

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση