Όταν ο Σ.Κραουνάκης ήρθε αντιμέτωπος με έναν δηλωμένο φασίστα

Όταν ο Σ.Κραουνάκης ήρθε αντιμέτωπος με έναν δηλωμένο φασίστα

Διηγήθηκε ένα άγνωστο επεισόδιο που έλαβε χώρα το 2012

Σε μια εκτενή και αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στην «Κατιούσα», ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό και μια ιδιότυπη «συνύπαρξη» με έναν δηλωμένο φασίστα:

«Θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό, λίγο αφότου έχει ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή, που έχει βγει στη γύρα και δέρνει κόσμο. Είμαστε μια παρέα στου Μπαϊρακτάρη και τρώμε. Σκάει ένας, λοιπόν, να πάρει σουβλάκια και μπίρα. Μόλις είχε γίνει το περιστατικό με τη Λιάνα και τον Κασιδιάρη. Έρχεται αυτός, που ήταν πολύ σωματώδης, μπαίνει μέσα και δηλώνει περήφανα: «Είμαι φασίστας». Έχουν παγώσει όλοι, περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Την ώρα που συμβαίνουν, λοιπόν, όλα αυτά, «τραβάω λευκή ενέργεια εγώ», δε μασάω. Δεν ξέρω πού βρίσκω τη δύναμη, δεν σας κάνω τον καμπόσο, αλλά θυμώνω πολύ. Το είναι μου όλο ήταν σαν να του φώναζε «κάτσε μακριά». Μου λέει: «Είμαι φασίστας, αλλά εσένα σε πάω». Του απαντώ: «Την ακούς την μουσική μου και σου αρέσει; Έχεις καταλάβει μισή λέξη από όσα γράφω; Εσείς πάτε και χτυπάτε τον κόσμο. Πάρε το σουβλάκι σου και φύγε».

Όταν έρχεται λοιπόν το «ντόπερμαν» πάνω σου, αν κάτσεις ακίνητος και δεν φοβηθείς, θα το ακυρώσεις. Οπότε, όχι, δεν τους φοβάμαι τους φασίστες. Όμως για να μην τους φοβάσαι, πρέπει να ξέρεις πως αν την φας τη μαχαιριά, θα μπορείς και να την καταπιείς. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω».

4.730

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση