Στη φάκα ειδικός φρουρός που διακινούσε ναρκωτικά

Στη φάκα ειδικός φρουρός που διακινούσε ναρκωτικά

Χειροπέδες σε έναν ειδικό φρουρό και σε πέντε ακόμα άτομα που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, πέρασαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

Ο επίορκος συνάδελφός τους εντοπίστηκε στην Κοζάνη να οδηγεί αυτοκίνητο, στη ρεζέρβα του οποίου εντοπίστηκαν περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης! Έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο όχημα που οδηγούσε ο ειδικός φρουρός και επέβαιναν δύο ακόμα άτομα, εντόπισαν και κατέσχεσαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 560 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, τα ναρκωτικά θα παρέδιδαν σε τρίτο άτομο, το οποίο στην πορεία των ερευνών συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη. Στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια, συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Με απόφαση του Αρχηγείου, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών.

Πηγή: dikastiko.gr

162

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση