Aλλαγή τόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης Το «άλλο άκρο» στο εδώλιο: δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;

Aλλαγή τόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης Το «άλλο άκρο» στο εδώλιο: δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;

Φίλες και Φίλοι,

 

Σύμφωνα με την από 9/3/2020 ανακοίνωση της Ε.Σ.H.Ε.Α. ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στον χώρο της μέχρι τις 30/4/2020 στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που ακυρώνονται είναι και η παρουσίαση του βιβλίου μου «Το άλλο άκρο στο εδώλιο – Δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά» (Αγόρευση στην δίκη της Χρυσής Αυγής 20 & 21/1/2020), που ήταν προγραμματισμένη για τις 17/3/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην Ε.Σ.Η.Ε.Α., όπως άλλωστε σας είναι γνωστό από τις προσκλήσεις που σας είχα στείλει.

 

Χωρίς να παραγνωρίζω τους σχετικούς κινδύνους, αποφάσισα να μην ματαιωθεί η παρουσίαση του βιβλίου, διότι από 30/4/2020 και μετά  η επικαιρότητα του ατονεί σημαντικά, καθώς η δίκη θα πλησιάζει προς το τέλος της. Ύστερα από αυτά, σε συνεννόηση με τον εκδοτικό οίκο «ΤΟΠΟΣ Α.Ε.» και τους συντελεστές της εκδήλωσης – παρουσιαστές του βιβλίου, αποφασίσαμε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο εκδηλώσεων και συγκεκριμένα στο «POLIS ART CAFE» (Στοά Βιβλίου, οδός Πεσμαζόγλου  5, είσοδος και από Πανεπιστημίου αμέσως μετά το Συμβούλιο της Επικρατείας και πριν την Στοά) πράγμα που μέχρι στιγμής επιτρέπεται.

 

Το «POLIS ART CAFΕ» διαθέτει και ανοιχτό χώρο με θέρμανση, στον οποίο είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Η ώρα της παρουσίασης διαφοροποιείται. Η έναρξη της είναι στις 18:00 και όχι στις 19:00, όπως είχε προγραμματιστεί για την Ε.Σ.Η.Ε.Α. και η λήξη της το αργότερο στις 20:30΄, επειδή στην συνέχεια ακολουθεί άλλη εκδήλωση στον χώρο.

 

Είναι αυτονόητο, ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση για όσους διστάσουν να έρθουν εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί. Για όσους δεν προσέλθουν στην παρουσίαση και επιθυμούν να προμηθευτούν το βιβλίο, παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου στα παρακάτω τηλέφωνα, προκειμένω να τους ενημερώσω που και πότε μπορούν να το προμηθευτούν.

 

Παρακαλώ ενημερώστε και όσους έχουν ενημερωθεί μέχρι τώρα από εσάς για την αλλαγή του τόπου παρουσίασης του βιβλίου.

 

Επισυνάπτεται η νέα πρόσκληση για την εκδήλωση σύμφωνα με τα παραπάνω.

 

Ευχαριστώ

Αθήνα, 10/3/2020

 

 

Κώστας Παπαδάκης

Δικηγόρος

Κυρ. Λουκάρεως 11 & Λ. Αλεξάνδρας, Αθήνα 11471

Τηλ : 210 3834545 – Φαξ : 210 3300690

Κιν : 6937068612

 

 

72

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση