Κέρκυρα: Ξυλοδαρμός φοιτήτριας από αστυνομικό – Συνεχίζει να την παρενοχλεί με περιπολικό

Κέρκυρα: Ξυλοδαρμός φοιτήτριας από αστυνομικό – Συνεχίζει να την παρενοχλεί με περιπολικό

Βοά η Κέρκυρα μετά την δημόσια καταγγελία του πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου Γιώργου Καλούδη, που ανέφερε ότι έγινε αποδέκτης καταγγελίας με «πρωταγωνιστή νεαρό αστυνομικό ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε την φοιτήτρια φίλη του αλλά η ενέργειά του παρέμεινε στο απυρόβλητο»

Όπως δημοσιεύει το Newsit, o κ. Καλούδης, σε live στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αποκάλυψε το περιστατικό.

Υπονοούμενα για «συγκάλυψη»

Έτσι λοιπόν στην τελευταία του εμφάνιση ο κ. Καλούδης απευθυνόμενος στον διοικητή Ιονίων Νήσων της αστυνομίας που έχει και ως έδρα την Κέρκυρα, αναρωτήθηκε δημόσια λέγοντας τα εξής: «Είναι αλήθεια κύριε ταξίαρχε, ότι αστυνομικός έδειρε άγρια την σύντροφό του; Και τι «παρενέργειες» ή επιπτώσεις είχε;».

Σύμφωνα με το Νewsit, η κοπέλα που είχε συνάψει δεσμό με τον αστυνομικό, κατάγεται από την Δυτική Ελλάδα και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Το διάστημα αυτό, επειδή εργάζεται σε καφετέρια της πόλης, διαμένει στο νησί. Η ίδια, εμφανίζεται να μην προχώρησε σε καταγγελία στην υπηρεσία του αστυνομικού, αλλά δεν διατίθενται να κάνουν το ίδιο και οι γονείς της, στους οποίους και το εκμυστηρεύτηκε φοβούμενη για τη ζωή της στο μέλλον.

Ο πατέρας της μάλιστα λέγεται πως προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, καθώς ο αστυνομικός εξακολουθεί να παρενοχλεί την κόρη του και να καταγράφει τις κινήσεις της και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας με υπηρεσιακό όχημα και όταν εκείνη αποχωρεί από την εργασία της και πηγαίνει στο διαμέρισμά της.

Πηγή:  rosa.gr

2.031

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση