«Μπούμερανγκ» για την ΕΛΑΣ το βίντεό της από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (video)

«Μπούμερανγκ» για την ΕΛΑΣ το βίντεό της από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (video)

φωτο Μάριος Λώλος

Από τα πλάνα από το υπηρεσιακό drone της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτουν πολλά συμπεράσματα για τη δράση των αστυνομικών αλλά και πολλά ερωτηματικά για το τι κάνει ο αρμόδιος υπουργός.

«Μπούμερανγκ» γυρίζει στην ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο που δημοσιοποίησε για προπαγανδιστικούς λόγους στο YouΤube από τα προχθεσινά επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Τα πλάνα αυτά κατέγραψε το υπηρεσιακό drone της Ελληνικής Αστυνομίας και όπως πολύ εύστοχα σημειώνεται σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, προκύπτουν τα εξής:

Πρώτον, διαπιστώνεται καθαρά (0:12-0:18) πως, όποιες κι αν ήταν οι προθέσεις των «ζωηρότερων» διαδηλωτών κατά τη συμβολική αντιπαράθεσή τους με τους αστυνομικούς στον Άγνωστο Στρατιώτη, η πρώτη γραμμή τους δεν πρόλαβε καν να έρθει σε επαφή με τα ΜΑΤ προτού δεχτεί κατά πρόσωπο τις «φυσουνιές» που την έτρεψαν σε φυγή.
Δεύτερον, πιστοποιείται πέραν πάσης αμφιβολίας πως οι μαζικές συλλήψεις γύρω από το Πανεπιστήμιο έγιναν στον σωρό, μεταξύ των διαδηλωτών που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν τρέχοντας (2:05-2:58).
Τρίτο και καλύτερο, αποτυπώνεται καθαρά (0:44-0:58) η απρόκλητη χειροδικία των ΜΑΤ σε βάρος των φωτορεπόρτερ που προσπάθησαν να καταγράψουν τις πρώτες συλλήψεις.

Αξίζει να σκεφτούμε μάλιστα τι θα βλέπαμε σε αυτά τα πλάνα αν ήταν και αμοντάριστα!

Πηγή: www.rosa.gr

864

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση