Το Star αποκάλυψε το όνομα του «γνωστού σκηνοθέτη»

Το Star αποκάλυψε το όνομα του «γνωστού σκηνοθέτη»

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ιδού το όνομα του γνωστού σκηνοθέτη που έκανε τα τερατώδη, εάν πιστέψουμε το Star. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε ποιος ήταν, αν και οι φήμες οργίαζαν, ήρθε όμως το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και το αποκάλυψε.

Το Star λοιπόν μας είπε ότι ο «γνωστός σκηνοθέτης» που βρίσκεται «στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα», αυτός δηλαδή που μηνύθηκε για βιασμό ανηλίκου, αυτός που έκανε όσα φρικτά έκανε στον 19χρονο Νικ Σ. σοκάροντας τον κόσμο, είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στο χθεσινό δελτίο το κανάλι ήταν απολύτως ξεκάθαρο για τον τίτλο που έβαλε «Γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα». Για τον ατυχή, όπως λέει, τίτλο. Ιδού: «Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε ότι ένας ατυχής τίτλος στο χθεσινό ρεπορτάζ για τον κύριο Λιγνάδη δεν κρύβει καμία προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και εκφράζουμε τη συγγνώμη μας».

Επομένως ο γνωστός σκηνοθέτης, σύμφωνα με το Star και αφού δεν υπάρχει διάψευση, είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. Το επαναλαμβάνει σήμερα και ο Κώστας Βαξεβάνης στο Documento πως υπάρχει μήνυση εναντίον του για βιασμό 15χρονου.

Εξαιρετικά επιτυχημένη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο διορισμός του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο, αυτό οφείλουμε να το πούμε και να του αποδώσουμε τα εύσημα. Υπενθύμιση: τον Λιγνάδη πήγε να δει ο πρωθυπουργός το καλοκαίρι στην Επίδαυρο παίρνοντας στρατιωτικό ελικόπτερο από την Αντίπαρο όπου έκανε τα μπάνια του. Ε βέβαια, να μην τον θαυμάσει από κοντά;

 

 

Πηγή: efsyn.gr

205

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση