Ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο που δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σπίτι της

Ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο που δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σπίτι της

Με δραματικό τρόπο αναδεικνύεται η έλλειψη σχεδιασμού και υποδομών πολιτικής προστασίας. Στους τρεις νεκρούς σε Εύβοια και Κρήτη, ήρθαν να προστεθούν τα δημοσιεύματα ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Γαλάτσι έχασε τη ζωή της, περιμένοντας το ασθενοφόρο που δεν μπορούσε να φτάσει σπίτι της.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Star», το ασθενοφόρο δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως, παρόλο που έφερε αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χτες, οι περισσότερες γειτονιές του Γαλατσίου ήταν αποκλεισμένες, «κάτι το οποίο σε μεγάλο βαθμό συνεχίζεται ακόμα», όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία ζητάει «άμεσα να δοθεί λύση, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι στις γειτονιές, όχι μόνο στις κεντρικές αρτηρίες αλλά και στις κάθετες οδούς και τα στενά».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Γαλατσίου υπογραμμίζει ότι κυβέρνηση και περιφερειακή διοίκηση «έχουν μετατρέψει το «μένουμε σπίτι» σε μόνιμο «φάρμακο» διά πάσαν νόσο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να θαφτούν οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού για τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας του λαού», ενώ «η διαφήμιση της ετοιμότητας από πλευράς Δημοτικής Αρχής Γαλατσίου για τη χιονόπτωση, που ήταν γνωστή εδώ και μία εβδομάδα, κόλλησε πάνω στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών του Δήμου σε προσωπικό και εξοπλισμό, όσο και αν οι εργαζόμενοι ήταν στο πόδι και έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να κρατήσουν τις βασικές οδικές αρτηρίες ανοικτές».

 

 

Πηγή: 902.gr

19

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση