Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε ένα παιδί, θα ήμουν στο πλευρό του»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε ένα παιδί, θα ήμουν στο πλευρό του»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος «The 2Night Show»

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα στην Ελλάδα, για το δικαίωμα στη γονεϊκότητα και την ιδέα της απόκτησης ενός παιδιού. Όσα αποκάλυψε για τη νέα του σειρά.


Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (6/5) ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα στην Ελλάδα, για το δικαίωμα στη γονεϊκότητα για όλους, αλλά και για την ιδέα της απόκτησης ενός παιδιού.

«Τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν παιδιά, είναι δύο άνθρωποι που η κοινωνία αρνείται να τους δώσει το δικαίωμα να γίνουν γονείς. Αυτές οι οικογένειες έχουν έναν βιολογικό μπαμπά ή μαμά, αν πάθει κάτι μπορεί το παιδί να βρεθεί στο ίδρυμα ενώ έχει σπίτι και οικογένεια και αυτό γιατί το κράτος δεν αναγνωρίζει τον άλλον ως γονιό», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή, αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια, αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα. Αν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του, αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ».

Μιλώντας για την αθλητική εκπομπή που παρουσιάζει αυτή την περίοδο στην ΕΡΤ είπε: «Η παρουσίαση δεν είναι κάτι που νιώθω ότι θα το συνεχίσω. Αυτό που κάνω στην ΕΡΤ είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου γιατί πάντα ήθελα να είμαι αθλητής και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν κάτι το τεράστιο για μένα. Νιώθω ότι είμαι καλεσμένος σε γιορτή».

Ενώ για τα επαγγελματικά του σχέδια και τη σειρά που γράφει δήλωσε: «Αυτήν την περίοδο γράφω μια ευχάριστη κωμωδία με πολλά συναισθηματικά στοιχεία και νομίζω πως θα συγκινήσει και θα σας κάνει και να γελάσετε. Ήταν χαρά μου που το ‘Παρά 5’ έκανε παρέα στον κόσμο στην πρώτη καραντίνα. Για αυτό δεν βγήκα πουθενά να πω μείνετε σπίτι, γιατί θεωρούσα ότι δεν θα βοηθήσω κανέναν. Αυτό που είχα αφήσει βοηθούσε».


 

Πηγή: news247.gr

33

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση