Καταγγελία: Απομάκρυναν περιπολικό που χτύπησε 50χρονη οδηγό με μηχανάκι στα Σεπόλια

Καταγγελία: Απομάκρυναν περιπολικό που χτύπησε 50χρονη οδηγό με μηχανάκι στα Σεπόλια

Η καταγγελία της γυναίκας συνοδεύεται από φωτογραφίες τόσο πριν όσο και μετά την απομάκρυνση του περιπολικού.


Μία σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω social media. Σύμφωνα με την καταγγελία που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, σήμερα το πρωί, περιπολικό της ΕΛΑΣ που διέσχιζε  με αυξημένη ταχύτητα δρόμο στα Σεπόλια, προσέκρουσε σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα γύρω στα 50, κι ενώ η ίδια ήταν αναίσθητη στην άσφαλτο αστυνομικοί απομάκρυναν το όχημα της ΕΛΑΣ από το σημείο.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα, «ενώ η γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη, ο άντρας της φώναζε στους αστυνομικούς οι οποίοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν. Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν το περιπολικό από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες».

Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν πρέπει να μετακινούνται, -πόσο μάλλον να απομακρύνονται- οχήματα που εμπλέκεται σε τροχαία ατυχήματα, πρακτική που δεν ακολουθήθηκε ούτε στην περίπτωση του νεαρού Ιάσονα, που έχασε τη ζωή του έξω από τη Βουλή.

Αναλυτικά, ολόκληρη η καταγγελία:
Γύρω στις 10 το πρωί, Σεπόλια επί της οδού Κρέοντος περιπολικό που διασχίζει την οδό με αυξημένη ταχύτητα προσκρούει σε ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού το οποίο οδηγεί μια γυναίκα γύρω στα 50.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη, ο άντρας της φώναζε στους αστυνομικούς οι οποίοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν. Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν το περιπολικό από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα ήταν αναίσθητη μέχρι που την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, δε γνωρίζω λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Όποι@ διαθέτει επιπλέον πληροφορίες να συνδράμει γιατί έχει ήδη συγκαλυφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι φωτογραφίες είναι πριν και μετά την απομάκρυνση του περιπολικού.

 


 

Πηγή: rosa.gr

135

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση