Κράτησε ώρα η «κακιά στιγμή» που επικαλέστηκε κατά τη σύλληψή του ο 30χρονος

Κράτησε ώρα η «κακιά στιγμή» που επικαλέστηκε κατά τη σύλληψή του ο 30χρονος


Ενώ ο σύντροφος της 26χρονης φαρμακοποιού απολογείται στον ανακριτή Νάξου, σοκάρουν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο.

Κατά πληροφορίες, ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του και η τελική του έκθεση θα παραδοθεί αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον Ηλία Μπογιόκα, η κοπέλα έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του σώματος, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το πόρισμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Ο δράστης την πέταξε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Από την περασμένη Δευτέρα, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει πως το θύμα της γυναικοκτονίας έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σύρου, που διενεργούν την προανάκριση, από την πρώτη στιγμή «είδαν» ένα ύποπτο τραύμα που είχε η κοπέλα στο μάτι που φαινόταν να προέρχεται από μπουνιά που της έριξε στο πρόσωπο ο δράστης και το γεγονός αυτό σύμφωνα με ασφαλείς πηγές πιστοποιείται και από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στα οποία γίνεται λόγος για «μώλωπα οφθαλμού».

Πηγή: efsyn.gr

14

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση