Θεσσαλονίκη: Επίπληξη από το δικαστήριο σε νεαρό που έκανε σεξ με 12χρονη και την άφησε έγκυο

Θεσσαλονίκη: Επίπληξη από το δικαστήριο σε νεαρό που έκανε σεξ με 12χρονη και την άφησε έγκυο

Το να πας με μια 12χρονη,ειναι βιασμός και οχι σεξ. Ειναι παιδεραστία. Ας ξεκινήσουμε απο αυτό. Το να αφήσεις έγκυο μια 12χρονη και να φας μονο επιίπληξη,δεν ειναι δικαιοσύνη. Το να αποβάλλεται μια 12χρονη απο το σχολείο της επειδή ειναι έγκυος απο βιασμό,ε είναι πάτος.*

Εκανε σεξ με 12χρονη. Εκείνος ήταν 18 ετών. Την άφησε έγκυο.  Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης περιορίστηκε σε μια… επίπληξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2018 .

«Τώρα που πάθατε και ταλαιπωρηθήκατε, μάθατε ότι δεν πλησιάζουμε ανήλικη ακόμη και αν θέλει. Να είστε παραπάνω προσεκτικός από εδώ και πέρα. Προσέξτε μη σας δούμε ξανά κατηγορούμενο» ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στο κατηγορούμενο στο πλαίσιο του επίπληξης που του επιβλήθηκε αντί ποινής.

Μάλιστα του συνέστησε να ζητάει αστυνομική ταυτότητα για να διαπιστώνει την ηλικία από οποιαδήποτε κοπέλα εάν πρόκειται να συνάψει ερωτική σχέση στο μέλλον.

Oπως αναφέρει το grtimes η έρευνα των διωκτικών αρχών ξεκίνησε, τον Οκτώβριο του 2019, μετά την αναφορά διευθύντριας Γυμνασίου προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης, για τέλεση αξιόποινης πράξης σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Η Διευθύντρια ενημέρωσε τις αρχές ότι η μαθήτρια της Β’ τάξης Γυμνασίου δεν μπορεί πλέον να φοιτά στο σχολείο καθώς βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης κύησης.

Από την προκαταρκτική εξέταση προέκυψε ότι η μαθήτρια, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2018- 2019, συμμετείχε σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης όπου πολλοί ανήλικοι αντάλλασσαν μεταξύ τους γραπτά μηνύματα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», από τον Φεβρουάριο του 2018, ξεκίνησε να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο ο οποίος της δήλωσε ότι ήταν ενήλικος.

Η προφορική και διαδικτυακή τους επαφή συνεχίστηκε έως ότου ο κατηγορούμενος εξέφρασε στην ανήλικη την πρόθεση του να τη συναντήσει και εκείνη δέχτηκε.

Εκείνος αδιαφορώντας για την ηλικία της, και επιδεικνύοντας πρωτοφανή κοινωνική ανωριμότητα, συναντήθηκε μαζί της με τα γνωστά επακόλουθα.

* @helluvahope

Πηγή: topontiki.gr

1.953

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση