Καταγγελία 36χρονης κατά του συντρόφου της για εξαναγκασμό σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων και ομαδικούς βιασμούς

Καταγγελία 36χρονης κατά του συντρόφου της για εξαναγκασμό σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων και ομαδικούς βιασμούς

Μία 36χρονη κατήγγειλε τον 53 σύντροφο της ότι την χτυπούσε, την απειλούσε και την εξανάγκαζε σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, όπου και βιαζόταν ομαδικά.
Η γυναίκα κατήγγειλε τον άνδρα στην Ασφάλεια, καθώς μετά από δύο μήνες που είχαν χωρίσει, ο πρώην σύντροφος της προκάλεσε ζημίες στο αμάξι της.


Η πλευρά του κατηγορούμενου υποστηρίζει πως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όπως βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν ότι όσα συνέβαιναν, συνέβαιναν με την θέληση της 36χρονης.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αναφέρει στην εκπομπή Live News ότι «Συναντιόντουσαν μια δυο φορές την εβδομάδα, είχαν αυτές τις περίεργες σεξουαλικές επιλογές, όμως, το ήθελαν και οι δύο και μάλιστα, τα κατέγραφαν σε βίντεο».

Η 36χρονη κατήγγειλε ότι την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, ενώ εκείνη δεν ήθελε. Επιπλέον, το θύμα ισχυρίζεται ότι, μόλις πρόσφατα έμαθε, ότι ο κατηγορούμενος κάνει διπλή ζωή, καθώς έχει γυναίκα και ένα παιδί 22 χρονών.

Τέλος, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου είπε ότι «η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν απο την πρώτη στιγμή παντρεμένος. Όταν η προκατάληψη είναι ισχυρότερη από τις αποδείξεις τότε καταλήγουμε σε προφυλάκιση. Οι κατηγορίες είναι ψευδείς».

 


 

Πηγή: tvxs.gr

15

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση