Ατέλειωτες ουρές για μία μερίδα φαγητό στο ΑΠΘ

Ατέλειωτες ουρές για μία μερίδα φαγητό στο ΑΠΘ

Για ακόμη μία ημέρα, εκατοντάδες φοιτητές δημιουργούν ατέλειωτες ουρές, προκειμένου να λάβουν με «take away» μία μερίδα φαγητό. Οι εικόνες τείνουν να μετατραπούν πλέον σε συνήθεια, την ίδια στιγμή που οι συγκεντρωμένοι αυξάνονται καθημερινά επεκτείνοντας το… ανθρώπινο μποτιλιάρισμα έξω από τη Λέσχη που μερικές φορές φτάνει και εκατοντάδες μέτρα από την είσοδο.


Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής που καταγράφονται έξω από τη φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με φοιτητές που περιμένουν με τις ώρες να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού. Οι φοιτητές «στοιβάζονται» στο πεζοδρόμιο δίχως αποστάσεις, την ώρα μάλιστα που στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση με τα κρούσματα χτυπάει κόκκινο.

 

Για κατάσταση που «δεν πάει άλλο» έκαναν λόγο οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ, οι οποίοι προανήγγειλαν κινητοποιήσεις. «Αντί να χρησιμοποιούνται και οι τέσσερις διανομές – σειρές, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο, ενώ η άνω λέσχη που θα μπορούσε να λειτουργήσει προκειμένου να αποσυμφοριστούν οι ουρές των φοιτητών, αξιοποιείται μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη», εξήγησε στο GRTimes.gr, ο γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής του ΑΠΘ, Τάσος Παπαδόπουλος.


 

Πηγή: thepressproject.gr

4

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση