Μαριάννα Τουμασάτου για #metoo: Όταν δεν έχεις μετανοήσει, δεν δικαιούσαι δεύτερη ευκαιρία

Μαριάννα Τουμασάτου για #metoo: Όταν δεν έχεις μετανοήσει, δεν δικαιούσαι δεύτερη ευκαιρία

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός κι ο Άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μίλησε για το ελληνικό #metoo, αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια συμπεριφορά που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνεργασία τους, όπου μασούσε τσίχλα, ενώ ο ίδιος γνώριζε ότι την ενοχλούσε.

«Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός, δεν είναι καπρίτσιο, να μην μασάνε κι έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι (ο Πέτρος Φιλιππίδης) το έκανε επίτηδες, δεν θα υπογράψω. Ό,τι ήταν να πω το είπα κι ό,τι κατάλαβε, κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς, μεγαλώνοντας αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή με αρνητικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα την έβγαζε την τσίχλα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις καταγγελίες στο θέατρο, η ίδια δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέω ότι εμένα δεν με πείραξε ποτέ κανείς. Μπορεί να έτυχε, να ήσουν τυχερή, να μην άρεσες, μπορεί χίλια δυο. Πιστεύω ότι που άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για την παραβίαση του FIR των άλλων ανθρώπων και που δεν το έχουν παραδεχθεί και δεν έχουν μετανοήσει, δεν νομίζω ότι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία».


 

Πηγή: news247.gr

3

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση