Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Ο πατέρας συνελήφθη και ομολόγησε ότι χτυπούσε και κακοποιούσε το παιδί του, αλλά αρνείται τις σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες ωστόσο έχουν επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση


Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε ένα κοριτσάκι 10 χρόνων που έμενε μαζί με τον πατέρα του σε διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και στη συνέχεια στο τμήμα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, αναγκάζοντάς το να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις εναντίον του, και να το βασάνιζε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη και προανακριτικά ομολόγησε ότι χτυπούσε και κακοποιούσε το παιδί του, αλλά αρνείται τις σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες ωστόσο έχουν επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο άνδρας προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο άνδρας δεν αρκείτο στο να χτυπά το παιδι, αλλά πολλές φορές του έκανε απάνθρωπα βασανιστήρια, όπως να ακουμπάει τα χέρια του στο αναμμένο μάτι της κουζίνας, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να φέρει εγκαύματα.

Το 10χρονο κορίτσι βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παρακολουθείται από γιατρούς, και δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει για όσα έζησε στα χέρια του πατέρα του.


 

Πηγή: koutipandoras.gr

18

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση