Γιάννης Χαρούλης: Πούλησε το λάδι του για να αγοράσει τέσσερα όργανα για Μουσικό Γυμνάσιο

Γιάννης Χαρούλης: Πούλησε το λάδι του για να αγοράσει τέσσερα όργανα για Μουσικό Γυμνάσιο

«Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα από δύο συνεργάτες του Γιάννη Χαρουλη, που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά»

Τέσσερα νέα μουσικά όργανα έλαβε το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, που εδρεύει στο Καβουσι, ως δώρο από τον γνωστό μουσικό Γιάννη Χαρούλη.

Ο Γιάννης Χαρούλης δώρισε στο σχολείο τρεις ολοκαίνουργιους ταμπουράδες, και μια ασκομαντούρα.

Μουσικά όργανα χάρισε ο Γιάννης Χαρούλης σε σχολείο

Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου Μαριάννα Χαίτα, μέσα από τον ιστότοπο του σχολείου, έγραψε τις ευχαριστίες της για τον καταξιωμένο Λασιθιώτη καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Χαρούλης αγόρασε αυτά τα 4 μουσικά όργανα για τα παιδιά με χρήματα που έβγαλε από το λάδι που πούλησε, μαζεύοντας μόνος του με την οικογένεια του τις ελιές του στο χωριό του, σύμφωνα με το neakriti.gr.

«Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα από δύο συνεργάτιδες του Γιάννη Χαρουλη, που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά και τους λες 3 ταμπουράδες και μια ασκομαντούρα και σήμερα το πρωί τα έχει ήδη αγοράσει… Αλλά με τα χρήματα που έβγαλε από το λάδι του, ραβδίζοντας τις ελιές με την γλυκύτατη Κατερίνα!

Και ξαφνικά βλέπεις και μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου μας, μεταφέροντας τα 4 αυτά μουσικά όργανα, δύο φωτεινά και χαρούμενα χαμόγελα, δύο εγκάρδιες χειραψίες, μάτια ζωντανά και γεμάτα χαρά, πείτε μου, πώς γίνεται να μην τρελαθούν και τα κοπέλια μας και όλοι εμείς στο Μουσικό Γυμνάσιο!

Μουσικά όργανα χάρισε σε σχολείο ο Χαρούλης

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας , κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια! Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!», έγραψε ενθουσιασμένη η Μαριάννα Χάιτα.

«Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό πρωινό. Έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιάτα άκουσε να παίζουν τα κάλαντα, τραγούδησε μαζί με τη χορωδία και όλα αυτά μέσα σε ένα πανηγυρικό και πολύ, μα πολύ χαρούμενο κλίμα! Συνομίλησε με τους καθηγητές για το σχολείο και τη μουσική και κλείσαμε τη συνάντηση αυτή περιμένοντάς τη νέα του επίσκεψη, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές μας για τη μουσική και την πορεία της ζωής του μέσα από αυτήν και να απολαύσουμε δια ζώσης όλοι εμείς στο Μουσικό τις απίστευτες ερμηνείες του! Γιάννη Χαρούλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την επίσκεψη και τη γεμάτη νόημα χειρονομία σου, γιατί μας έδειξες εμπράκτως, ότι ο προσωπικός μόχθος μπορεί να γίνει μουσικά όργανα, μουσική και τέχνη! Με το καλό να ξανανταμώσουμε»  κατέληξε η Μ. Χαίτα.

Πηγή: alfavita.gr

284

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση