Tito Baden στην 16η Αντιρατσιστική Γιορτή, Κυριακή 24 Σεπτέμβρη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Tito Baden στην 16η Αντιρατσιστική Γιορτή, Κυριακή 24 Σεπτέμβρη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Ο Tito Baden έρχεται να γεμίσει με μελωδίες την λαϊκή σκηνή της 16ης Αντιρατσιστικής Γιορτής την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου!

Ο Tito Baden είναι ένας νέος τραγουδοποιός, που κατάγεται από την Συρία. Έμαθε ελληνικά στα 18 του, όταν είχε έρθει για να σπουδάσει Ιατρική. Πολύ γρήγορα η ελληνική έντεχνη/ροκ μουσική κέρδισε την αγάπη του κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική. Άρχισε να τραγουδάει με κάθε ευκαιρία και σε κάθε περίσταση. Ο πρώτος του μουσικός έρωτας ήτανε μια φυσσαρμόνικα Ντο, και έτσι την φίλησε και αυτή γέμιζε μελωδίες την γειτονιά. Έπειτα έκανε ελάχιστα μαθήματα κιθάρας με έναν δάσκαλο, μετά συνέχισε μόνος του. Αυτοδίδακτος είναι και στο Γιουκαλίλι.
Τελευταία κυκλοφόρησε την πρώτη του επαγγελματική δισκογραφική δουλειά τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Παντελή Πέτρου (Taurus Production).
Είναι ενεργός στον αντιρατσιστικό και αλληλέγγυο χώρο και έχει συμμετάσχει σε διάφορες αντίστοιχες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.
Στον δίσκο του ΄΄Σαν μπούκλα στο μαλλί της΄΄ κρύβεται η ΄΄βαρκούλα’’, ένα τραγούδι γραμμένο για τους κατατρεγμένους που διαβούν τις θάλλασες ζητώντας μια άλλη πατρίδα αφού καταστράφηκε η δικιά τους.
25

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση