Σκιέρ φιλάει τον σύντροφό του και γράφει ιστορία στους Ολυμπιακούς της Ν. Κορέας

Σκιέρ φιλάει τον σύντροφό του και γράφει ιστορία στους Ολυμπιακούς της Ν. Κορέας

Screen Shot 2018-02-19 at 1.50.30 PMΤη συμπαράσταση του συντρόφου του με ένα φιλί που απαθανάτισαν οι κάμερες δέχθηκε ο σκιέρ Gus Kenworthy, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του στα προκριματικά του slopestyle στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, υπέστη πτώση που οδήγησε σε τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, πριν από την προσπάθειά του για τα προκριματικά για το slopestyle των ανδρών ο Kenworthy φίλησε τον φίλο του Matthew Wilkas. Τη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του NBC και την μετέδωσε στο αθλητικό του πρόγραμμα, προκαλώντας θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια στο Twitter.

Το περιοδικό TIME έκανε λόγο για ένα ιστορικό φιλί και μίλησε με τον σύντροφο τού αθλητή, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι καλό που μεταδίδεται τηλεοπτικά επειδή βοηθάει στο να καταλάβει περισσότερος κόσμος πόσο φυσιολογικό είναι».

«Φαντάζομαι θα ήταν μια τεράστια στιγμή για ένα νεαρό γκέι παιδί να δει έναν φοβερό αθλητή τόσο ελεύθερο και περήφανο για τον εαυτό του και να μη σκέφτεται τι θα πουν οι άλλοι για τη σεξουαλικότητά του».
Πηγή: https://www.thepressproject.gr

782

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση