Ο ΣΚΑΪ κατάφερε να βρει τον πιο ενημερωμένο μαθητή για τα εθνικά θέματα

Ο ΣΚΑΪ κατάφερε να βρει τον πιο ενημερωμένο μαθητή για τα εθνικά θέματα

Ένα από τα παιδιά που συμμετέχουν σε εθνικιστικές καταλήψεις βγήκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ χτες, για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν σε κάτι τέτοιο.

Όπως θα περίμενε κανείς, ρωτήθηκε και για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενάντια στην οποία γίνονται στην ουσία οι καταλήψεις. Και μετά αυτό:

Αναμενόμενο ήταν πως κανένας από αυτούς που υποκίνησαν το μαθητή, δεν τον έχει ενημερώσει για το αντίκειμενο ενάντια στο οποίο διαμαρτύρεται.

Όπως και να ‘χει, ο αντίκτυπος των καταλήψεων μάλλον ξεθώριασε πριν καν ξεκινήσει, αφού παρά την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ, μόνο 111 σχολεία έκαναν κατάληψη σε σύνολο 3455.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο μαθητικό συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, υπολογίζεται πως συγκεντρώθηκαν περίπου 1500 άτομα, με αρκετούς από αυτούς να μην είναι καν μαθητές, αφού διάφοροι συμμετέχοντες, με το τέλος του συλλαλητηρίου πήγαν και επιτέθηκαν σε μια αναρχική κατάληψη.

Ένα ακόμα χτύπημα, αποτέλεσε και η αποτυχημένη προβοκάτσια ενός “πατριώτη”, ο οποίος παραδέχτηκε live πως έστηνε προβοκάτσια για να κατηγορηθούν αναρχικοί πως επιτίθενται σε παιδιά. Κάτι που μάλιστα δε δίστασαν να κάνουν οι ίδιοι οι “πατριώτες” στο Ηράκλειο της Κρήτης, που άρχισαν να πετροβολάνε προς τον προαύλιο χώρο σχολείου, του οποίου τα παιδιά αρνήθηκαν να κάνουν κατάληψη.

Υ.Γ.: Ολόκληρο το βίντεο με τη συνέντευξη του μαθητή μπορείτε να το δείτε εδώ, όπου θα μπορέσετε να θαυμάσετε και την αγωνία ενός εκ των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, προκειμένου ο μαθητής να διαψεύσει πως υποκινούνται από κάποιο πολιτικό χώρο.

Πηγή:https://spasmenoparathyro.me/

6.656

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση