Σιγή ιχθύος από το ΕΛΑΜ για το στέλεχός του στη Λάρνακα

Σιγή ιχθύος από το ΕΛΑΜ για το στέλεχός του στη Λάρνακα

Ο Μ. Θεοδούλου κατηγορείται μαζί με άλλους τρεις για υπόθεση παροχής προστασίας

Καμία αντίδραση, ούτε οποιαδήποτε αποστασιοποίηση του ΕΛΑΜ για το στέλεχός του Θεόδουλο Θεοδούλου, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για πολύ σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και για παροχή προστασίας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο 42χρονος Θεοδούλου διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου, αλλά και με ηγετικά στελέχη της φασιστικής Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο Θεοδούλου στο Facebook, φαίνεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο ΕΛΑΜ αφού παρουσιάζεται σε φωτογραφία με τον αρχηγό του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και τα γνωστά στελέχη και βουλευτές της υπόδικης Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη.

Μόνο το ΑΚΕΛ αντέδρασε χθες στο δημοσίευμα, καλώντας «τον λαό να απομονώνει πολιτικά αυτούς που με τη σιωπή τους προσπαθούν ουσιαστικά να δώσουν κάλυψη και να προστατέψουν άτομα εμπλεκόμενα σε εγκληματικές ενέργειες».

Επιπρόσθετα, το ΑΚΕΛ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων στην υπόθεση παροχής προστασίας, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι «το παράρτημα της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο – ΕΛΑΜ μέχρι στιγμής δεν είχε την ευθιξία να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες και να διαχωρίσει τη θέση του». Στο μεταξύ, να υπενθυμίσουμε ότιτο αδελφό κόμμα του ΕΛΑΜ, η Χρυσή Αυγή, κατηγορείται από την Ελληνική Αστυνομία για εμπλοκή στελεχών της σε εγκληματικές δραστηριότητες. Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την παραπομπή 69 προσώπων, μεταξύ αυτών σύσσωμης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, με τη βαριά κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Γιάννης Κακαρής

Πηγή:https://dialogos.com.cy

285

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση