Στον δήμο Κορωπίου θα γιορτάσει την επέτειο της Χούντας η Χρυσή Αυγή

Στον δήμο Κορωπίου θα γιορτάσει την επέτειο της Χούντας η Χρυσή Αυγή

Ο δήμος δέχτηκε να φιλοξενήσει σε δημοτικές εγκαταστάσεις τη φιέστα της ναζιστικής οργάνωσης για την 21η Απριλίου – Τι απαντά ο δήμαρχος

Την Κυριακή 21 Απριλίου, επέλεξε – και όχι τυχαία – η Χρυσή Αυγή για να πραγματοποιήσει εκδήλωση σχετικά με τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Το παραπάνω δεν αποτελεί είδηση. 

Είδηση αποτελεί ότι ο Δήμος Κορωπίου, παραχώρησε στον υπόδικο Νίκο Μιχαλολιάκο και τη συμμορία του, το αμφιθέατρο του Δήμου, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μία μαύρη ημέρα για την Ελλάδα -την οποία οι ακροδεξιοί νεοναζί της Χρυσής Αυγής γιορτάζουν κάθε χρόνο- επέλεξε η εγκληματική οργάνωση συνδυάζοντας τις αυτοδιοικητικές εκλογές με την καθιερωμένη της μίνι φιέστα προς τιμής του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 και την άνοδο της Χούντας.

Δήμαρχος Κορωπίου είναι ο Δημήτρης Κιούσηςμε το υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, σχήμα «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα»

Μετά από επικοινωνία του documentonews.gr με τον δήμαρχο Κορωπίου, ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι ενήμερος για το γεγονός.

«Δεν το γνωρίζω, αυτά τα έχουν αναλάβει οι αντιδήμαρχοι. Εμείς δίνουμε το αμφιθέατρο σε όποιον το ζητήσει όποτε υπάρχει κενό», είπε χαρακτηριστικά.

«Την Κυριακή 21 Απριλίου στο Δημαρχείο Κορωπίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές», αναφέρουν οι υμνητές του Χίτλερ στην ανακοίνωσή τους.

Συγκεκριμένα το Κορωπί προτίθεται να «φιλοξενήσει», τους υπόδικους, Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Λαγό και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Αθανάσιο Κωνσταντίνου.

Πηγή: koutipandoras.gr

499

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση