Οι Στίχοιμα στη 13η Αντιρατσιστική Γιορτή #13giorth

Οι Στίχοιμα στη 13η Αντιρατσιστική Γιορτή #13giorth

Και οι Στίχοιμα την Κυριακή 16/6 στην Σκηνή 1 της 13ης Αντιρατσιστικής Γιορτής! Μαζί με Twinsanity, Yinka & the Fusics και Καθόλου!

Χιπ χοπ βραδιά στη 13η αντιρατσιστική γιορτή

Δυναμικά hip hop συγκροτήματα που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης εναλλακτικής, underground rap μουσικής σκηνής και reggae, funk και afrobeat ήχοι, θα κατακλύσουν την Κυριακή 16 Ιουνίου την 1η σκηνή της 13ης αντιρατσιστικής γιορτής.

ΣΤΙΧΟΙΜΑ

Είναι οι Στίχοιμα και εκφράζουν με στίχους και ήχους το λεγόμενο πολιτικό χιπ χοπ. Σημαντικοί εκφραστές του κινήματος που γεννήθηκε στην Ελλάδα από το 2008 έως το 2012 και μιας γενιάς που συγκρούστηκε για την ανατροπή της μνημονιακής λαίλαπας, συνεχίζουν με συνεπή στάση να εμπνέουν και να κινητοποιούν τα πλήθη. Έρχονται την Κυριακή 16 Ιουνίου στην 1η σκηνή της 13ης Αντιρατσιστικής Γιορτής, πιο ώριμοι και έμπειροι από την πολύχρονη πορεία τους, να προσφέρουν κι αυτοί με τη σειρά τους το κοινωνικόπολιτικό τους στίγμα.

Στίχοιμα:
Xplicit
Marina

Official links:
https://www.facebook.com/Stixoima-52802535856/
https://www.youtube.com/user/StixoimaOfficial
https://www.instagram.com/explicit_stixoima/
https://www.instagram.com/marina_stixoima/

YINKA & THE FUZICS
Ο Yinka παρέα με την ομάδα ταλαντούχων μουσικών Fuzics, θα βρεθεί στην 1η σκηνή της 13ης αντιρατσιστικής γιορτής την Κυριακή 16 Ιουνίου για να δώσει μία πρωτότυπη μουσική παράσταση.
Ένα ασταμάτητο show στο οποίο θα παρουσιαστούν με ουσιαστικό τρόπο μουσικά ιδιώματα όπως η hip-hop, η reggae, το funk και το afrobeat.

The Fuzics:
Drums :Gregory
Guitar :Alex Skins
BASS : Panos Foo
Keys : kat
Sound :inspiration operator

Official links:
https://www.facebook.com/pg/MCYINKA/
https://www.instagram.com/mc_yinka/
https://www.youtube.com/channel/UCqp_oDOo3Cgnt6Aqw64ZyPw

ΚΑΘΟΛΟΥ
Είναι οι Καθόλου και δεν είναι καθόλου συνηθισμένοι. Πειραματισμοί, low beat ρυθμοί, εικόνες, συναισθήματα και σκέψεις μιας γενιάς που ωριμάζει βίαια.
Οι Καθόλου καταφέρνουν να εκφράσουν μουσικά τα κοινωνικοπολιτικά τους ερεθίσματα και θα τους ακούσουμε στην 1η σκηνή της 13ης αντιρατσιστικής γιορτής την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Καθόλου
Mallon Allos (mc + producer)
Animounkala, (mc)
Ataxt0s (mc)

Official links:
https://www.facebook.com/katholoucrew/
https://www.youtube.com/katholoucrewtv/
https://www.facebook.com/indigozonebeats/

TWINSANITY
Είναι αδέλφια και είναι hip hop. Οι Twinsanity είναι ένα σχήμα που ξεχωρίζει σε μια σκηνή που συνεχώς μεγαλώνει. Με επιρροές από την ρέγκε, το ράγκα αλλά και τη τζαζ και τη σόουλ μουσική πειραματίζονται και εξελίσσονται στη χιπ χοπ σκηνή χρησιμοποιώντας την μουσική τους ως μέσο προώθησης κοινωνικών και πολιτικών μηνυμάτων.
Έρχονται την Κυριακή 16 Ιουνίου στην 1η σκηνή της 13ης αντιρατσιστικής γιορτής συμβάλλοντας με τη μουσική τους στον αγώνα κατά του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού και του φασισμού.

Twinsanity:
Linkone & Eyekonik.

Official links:
https://www.facebook.com/pg/twinsanitycrew/
https://www.instagram.com/twinsanityofficial/
https://soundcloud.com/ray-sdoukos
https://www.youtube.com/twinsanitytv/

#13giorth

91

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση