«Κύριε Γκουαϊδό, ποιος είναι ο νόμιμος πρόεδρος αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα;»

«Κύριε Γκουαϊδό, ποιος είναι ο νόμιμος πρόεδρος αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα;»

Συνέντευξη του Γκουαϊδό (του δοτού «προέδρου» των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα) στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για θέματα Λατινικής Αμερικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χουάν Γκουαϊδό είναι εκείνος που αυτοανακηρύχθηκε (!) πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Ο Χουάν Γκουαϊδό  είναι αυτός που αμέσως (!) αναγνωρίστηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και από συγκεκριμένες κυβερνήσεις – τσιράκια των Αμερικανών στη Λατινική Αμερική. Αυτό που έγινε, με λίγα λόγια – και για όποιον έχει στοιχειώδη (μη ΗΠΑλληλική) πολιτική αντίληψη  – λέγεται στήσιμο πραξικοπήματος!

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να αναγνωρίσει τον Γκουαϊδό, από την «αγία» Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός και τότε (μόνο) πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον Γκουαϊδό είχε «αναγνωρίσει» και κάποιος άλλος. Ποιος; Ο ΣΚΑΪ! Μάλιστα, σε ένα απίθανο «ρεπορτάζ» πήρε και μια συνέντευξη από τον δοτό «πρόεδρο» (κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ στις 28 Ιανουαρίου 2019).

Η συνέντευξη, την οποία μπορείτε να θαυμάσετε στο βίντεο, ξεκίνησε με την εξής ερώτηση:  «Κύριε Γκουαϊδό, ποιος είναι ο νόμιμος πρόεδρος αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα;»

Γιατί θυμηθήκαμε όλα τα παραπάνω; Διότι ο κύριος που έκανε το «ρεπορτάζ» και τη συνέντευξη από είναι πλέον σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για θέματα Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πηγή: https://www.imerodromos.gr

651

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση