Φασίστες εκτοξεύουν απειλές σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Φασίστες εκτοξεύουν απειλές σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε.-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα θρασύδειλα άτομα που τις νύχτες λερώνουν τους τοίχους των σχολείων, εκτοξεύουν απειλές και επιχειρούν να λερώσουν, ότι δεν μπορούν να αγγίξουν.

Ξεσπούν στους τοίχους, αφού γνωρίζουν ότι οι μαθητές, οι καθηγητές και οι γονείς δεν ανέχονται τους φασίστες, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας καταδικάζει τις ιδέες τους και τις βρώμικες ενέργειές τους.

Εμείς, ως δάσκαλοι, που παλεύουμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα σχολείο που θα τα μορφώνει, που παλεύουμε να ζήσουν σε έναν κόσμο καλύτερο και ειρηνικό, καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού εκπαιδευτικών που αγωνίζονται για τη μόρφωση των παιδιών και για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και φτώχεια.

Να ξέρουν όλοι αυτοί οι κύκλοι, που δρουν ανώνυμα και μέσα στο σκοτάδι, ότι θα μας βρουν απέναντί τους σε κάθε προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας. Οι δάσκαλοι οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας τον δρόμο του αγώνα, να παλέψουμε όλοι μαζί για τα δικαιώματά μας, να διδάξουμε την ιστορική αλήθεια, κόντρα στην παραχάραξη της ιστορίας που επιβάλλουν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συνάδελφο και μέλος του ΔΣ και καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και τα Εκπαιδευτικά Σωματεία να απομονώσουν τα φασιστικά στοιχεία. Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει το μίσος και οι απειλές των φασιστών στα σχολεία μας!

Για το ΔΣ της Β΄ Ε. Λ. Μ. Ε.-Θ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           ΠΟΛΙΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πηγή: https://www.prologos.gr

 

74

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση