Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα με ενοχλούσε αν ο γιος μου ήταν γκέι»

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα με ενοχλούσε αν ο γιος μου ήταν γκέι»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την ομοφοβία, για το πρώτο γκέι φιλί που προβλήθηκε στην Κυπριακή τηλεόραση, καθώς και για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στο διαδίκτυο.


Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής, όπου μίλησε για τα υβριστικά μηνύματα που έχει δεχθεί στα social media και για τη συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε για ένα γκέι φιλί στη σειρά.

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε για την ομοφοβία που δέχονται τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, υποστηρίζοντας πως αν ο ίδιος ήταν γονιός, θα στήριζε απόλυτα το παιδί του.

«Θα είμαι σε μια σειρά της Κύπρου, κάνω γκέι ρόλο και θα είναι το πρώτο γκέι φιλί στην κυπριακή τηλεόραση.. Μου φαίνεται αδιανόητο να το συζητάμε ακόμα στο 2021. Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παιδί μου έβλεπε ένα γκέι φιλί ή αν μου έλεγε μπαμπά μου αρέσουν τα αγόρια ή η κόρη μου τα κορίτσια. Θα το θεωρούσα τελείως φυσιολογικό, όπως το να μου πει ο γιος μου, μού αρέσουν τα κορίτσια», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Ενώ για τα σχόλια μίσους που δέχεται στο διαδίκτυο, δήλωσε: «Εννοείται ότι έχω δεχθεί πολλά υβριστικά μηνύματα στα social media και καρκίνους κλπ για κάποιες απόψεις μου, που ήταν προχωρημένες ή περίεργες».


 

Πηγή: news247.gr

179

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση