Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το έγκλημα – Είχε συνεργό ο συζυγοκτόνος;

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το έγκλημα – Είχε συνεργό ο συζυγοκτόνος;

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές έχοντας ομολογήσει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, ωστόσο οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται. Μάλιστα η κατάθεση της ψυχολόγου ήρθε να φέρει νέα δεδομένα.

Όπως έχει καταθέσει η ίδια η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματακαι υπάρχουν υποψίες πως γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του. Παράλληλα η ίδια επανέλαβε πως βρισκόταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, δείγμα του ότι ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Υπήρξε συνεργός στα Γλυκά Νερά;

Πλέον οι αρχές εξετάζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ενδεχόμενο ο γυναικοκτόνος να είχε συνεργό στη δολοφονία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν το ποιος βρίσκεται ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο συζυγοκτόνο.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές που έγιναν από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Τα στοιχεία που έχει δώσει η ψυχολόγος για το ζευγάρι

Τις ημέρες που ακολούθησαν μετά το έγκλημα, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος είχε επισκεφθεί την κ. Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον θλιμμένο σύζυγο. Η ίδια, όμως γνωρίζοντας πως υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού εντόπισε ύποπτα στοιχεία στη στάση του.

Όπως δε υποστηρίζει η ψυχολόγος, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους. Υποστηρίζοντας τότε πως ζει απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της, αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο, πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις της γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η Καρολάιν έδειχνε φοβισμένη ρωτώντας συνεχώς αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί.

Πηγή: https://www.reader.gr

902

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση