Mαζικές προσαγωγές συνδικαλιστών της ΣΒΕΟΔ

Mαζικές προσαγωγές συνδικαλιστών της ΣΒΕΟΔ

Αφροδίτη Τζιαντζή

 

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν πριν από λίγο δεκάδες εργαζόμενοι ταχυμεταφορείς, μέλη της Συνέλευσης Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου, που προσήχθησαν αναιτιολόγητα, ενώ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, στη λεωφόρο Μεσογείων 203.


Οι συνδικαλιστές απαιτούν την επαναπρόσληψη του συναδέλφου τους Π.Γ. που απολύθηκε τρεις ημέρες μετά τη συμμετοχή του στην πανεργατική απεργία της 6ης Απριλίου, χωρίς καμια δικαιολογία ή προειδοποίηση, για καθαρά εκδικητικούς λόγους όπως υποστηρίζει η ΣΒΕΟΔ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένω, έξω από το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής περίμεναν αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι προχώρησαν σε ομαδικές προσαγωγές, μολονότι οι συνδικαλιστές παρουσίασαν τα έγγραφα του σωματείου.

Η σημερινή παρέμβαση είναι μια σειρά από κινητοποιήσεις της ΣΒΕΟΔ για τη δημοσιοποίηση και στήριξη του αγώνα στη Γενική Ταχυδρομική, ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τις εκδικητικές απολύσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες.

Αυτή τη στιγμή η ΣΒΕΟΔ καλεί σε νέα παρέμβαση στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στη Μεσογείων 203 στις 12.00 το μεσημέρι, επιμένοντας ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει».


 

Πηγή: efsyn.gr

93

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση