(Και) οι αστυνομικοί πουλάνε την άσπρη σκόνη

(Και) οι αστυνομικοί πουλάνε την άσπρη σκόνη

 2Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Κύριε Εισαγγελέα, ο εν λόγω έχει σκορπίσει το θάνατο επί πολλά χρόνια σε εκατοντάδες ανήλικα παιδιά, ορισμένες φορές συνοδευόμενος και προστατευόμενος από αστυνομικό έξω από σχολεία του Νομού Αττικής…

 Σας παρακαλώ να προλάβετε να δικαστεί, πριν αποφυλακιστεί… Εχω κάνει μηνυτήριες αναφορές από το 2004 γι’ αυτόν και είναι ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών…».

Πρόκειται για απόσπασμα από αναφορά ενός πολίτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με ημερομηνία 10 Ιανουαρίου 2011. Το 2001 ο πολίτης αυτός, ο Γ. Γ., είχε βρει τον 18χρονο γιο του πεσμένο και χτυπημένο, με ναρκωτικά στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης και άρχισε να ψάχνει ποιοι τον είχαν παρασύρει στη δίνη των ναρκωτικών. Βρήκε άκρη, αλλά βρήκε και… άκρες του εμπόρου σε δύο αστυνομικά τμήματα.

Σημαδεμένος

Δεν δείλιασε και άρχισε την προσπάθεια να βρει άκρη. Ηταν όμως τα τμήματα της περιοχής όπου ζούσε. Και εκεί είχε «φάκελο». Τον είχαν σημαδέψει από τότε, που με αναφορές στην κορυφή της ιεραρχίας σημάδευε κατευθείαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο και το επιτελείο του για χρηματισμούς στις προμήθειες υλικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Είχε φέρει σε δύσκολη θέση και τον Γερ. Αρσένη, αποκαλύπτοντας επώνυμα ότι ήταν «μαϊμού» η δήθεν ληστεία του στρατοπέδου του Καρέα…

Οταν άρχισε το κυνηγητό από τους αστυνομικούς, τον στρίμωξαν για ανύπαρκτα χρέη στο ΙΚΑ, τον συνέλαβαν και τον μήνυσαν για «αντίσταση κατά της αρχής» και «εξύβριση». Μήνυσε τους αστυνομικούς και εκείνος για άσκηση σωματικής βίας. Εκείνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια και αθωώθηκε. Οι αστυνομικοί αθωώθηκαν με εισαγγελική διάταξη χωρίς δίκη…

Τι απέγινε ο έμπορος ναρκωτικών, τον οποίο κατηγορούσε ότι παρέσυρε στα ναρκωτικά το δικό του και εκατοντάδες άλλα παιδιά; Τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών. Μάρτυρας κατηγορίας ο πολίτης και το θύμα ο γιος του, που παλεύει στη μονάδα απεξάρτησης χρόνια με επιτυχία. Η είδηση-σοκ: μάρτυρες (που ουσιαστικά λειτούργησαν ως μάρτυρες υπεράσπισης υπέρ του εμπόρου ναρκωτικών) ήταν 10 αστυνομικοί!

Και όμως καταδικάστηκε… Ενας πολίτης μόνος ενάντια σε ένα σύστημα εξουσίας απέδειξε ότι δεν είναι σύνθημα συκοφαντίας συλλήβδην της Αστυνομίας το «οι μπάτσοι πουλάνε ηρωίνη», αλλά, ναι, ορισμένοι (μεταξύ χιλιάδων έντιμων) πουλάνε πράγματι ηρωίνη και προστασία σε εμπόρους ναρκωτικών… Αρκεί να διαβάσετε το έγγραφο με τους μάρτυρες-αστυνομικούς στη δίκη.

1Δικαίωση

Η κατάληξη της οδύσσειας είναι η δικαίωσή του. Και η περιγραφή της οδύσσειας από τον ίδιο είναι το θετικό μήνυμα. Τη δημοσιεύουμε για δυο λόγους: για να διαπιστώσετε ότι και σήμερα ένας ταπεινός Δαβίδ μπορεί να νικήσει τον Γολιάθ, αλλά και γιατί η ηγεσία της Αστυνομίας έχει πολλή δουλειά να κάνει, αρχίζοντας από τις καταθέσεις αθώωσης του εμπόρου ναρκωτικών από αστυνομικούς. Εν τω μεταξύ, τα ναρκωτικά συνεχίζουν να κατακλύζουν δρόμους και σχολεία…

Αποσπάσματα από τη μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

«Κύριε Εισαγγελέα,

Με την ίδια τιμιότητα που αντιμετώπισα τις μεγάλες αρπαγές και απάτες κατ’ εξακολούθηση του Δημοσίου Χρήματος εις γνώσιν τους που έχω επισήμως καταγγείλει στις αρχές από 9-11-1995 τους κυρίους πρώην υπουργούς… και Τσοχατζόπουλο και τους συνεργάτες τους και τους Στρατηγούς τους, αλλά είχαν κωφεύσει οι πάντες εκτός από λίγα άτομα που είναι τίμιοι και δίκαιοι μετρημένοι στα δάχτυλα, όταν αρνήθηκα να συμμετάσχω στην κάλυψη της κλοπής εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με την προμήθεια τροφίμων στο Στρατό μας.

Θέλω να σας ενημερώσω για τον τρόπο που μου φέρθηκαν σε αντίποινα κάνοντας τα πάντα να με καταστρέψουν κατά καιρούς ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες σε συνεργασία με ορισμένους από τους καταγγελλόμενους.

Εως την …-1-2001 που μου είπαν ότι ο δεκαοκτάχρονος γιος μου ήταν ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ στο Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι, χτυπημένος και γεμάτος ναρκωτικά, οι διαφορές μου με το Α.Τ….ήταν μόνο με μερικά στελέχη του Τμήματος αυτού από την Ασφάλεια που κάλυπταν εμπόρους ναρκωτικών.

(…)

Οταν το καμάρι της ζωής σου δεν προστατεύεται από την κοινωνία, και όταν οι λειτουργοί της ΤΑΞΗΣ, αντί να μας φυλάνε, έχουν γίνει υπόδουλοι εμπόρων ναρκωτικών, πώς πρέπει να πράξουμε εμείς οι νομοταγείς απλοί πολίτες; Με τις έρευνες που έκανα προσωπικά ως πονεμένος πατέρας, βρήκα και κατήγγειλα αρκετούς από αυτούς, παρ’ όλα τα εμπόδια που μου προέβαλαν από το Α.Τ….χωρίς λόγο γιατί τους ενόχλησαν οι ενέργειές μου που έβγαζα στοιχεία στη δημοσιότητα των εμπόρων ναρκωτικών οι οποίοι ήταν προστατευόμενοί τους και δεν ξέρω αν είναι μέχρι και σήμερα προστατευόμενοι από το Α.Τ….ου, έφερα στο φως συγκεκριμένα έναν από τους προστατευόμενούς τους που πουλούσε κατά καιρούς μαζί με αστυφύλακα ναρκωτικά σε σχολεία από το Μπραχάμι – Ν. Σμύρνη – Αγ. Μαρίνα – Ηλιούπολη – Αργυρούπολη – Αλιμο – Ελληνικό οι οποίοι κατά καιρούς με είχαν ξυλοκοπήσει και προστασία δεν είχα καμία από τις Αρχές όπως και στις 7…-2001 στο… Αστυνομικό Τμήμα είχα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά σε εμπόρους ναρκωτικών οι οποίοι είναι κάτοικοι Αγ. Δημητρίου.

1Ο πόλεμος που τους έχω κάνει ενάντια στην αρπαγή του δημοσίου χρήματος και τη μάστιγα των ναρκωτικών δημιούργησε τέτοια ένταση τα τελευταία 7 χρόνια, που στις 27-4-2004 στελέχη της Ασφάλειας πολιόρκησαν το σπίτι μου και όλο το γύρω τετράγωνο και στις 12-5-2004, περίπου 10 (δέκα) άτομα με πολιτικά ρούχα συνοδευόμενοι από 6 (έξι) αυτοκίνητα με συμβατούς αριθμούς κυκλοφορίας παραβίασαν και εισέβαλαν 5 (πέντε) άτομα στο σπίτι μου χωρίς να μου πούνε ότι είναι αστυνομικοί και ενώ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ, με ΠΕΤΑΞΑΝ χωρίς να το καταλάβω έξω από το σπίτι μου, από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο πεζοδρόμιο του ισογείου.

Η πτώση αυτή από 3 μέτρα περίπου, τραυμάτισε σοβαρά το αριστερό μου πόδι το οποίο πρήστηκε εμφανώς και με πονούσε φρικτά και δεν μπορούσα να περπατήσω.

Αντί να μου δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να με συνοδεύσουν σε Νοσοκομείο, με τράβηξαν από πισώπλατα χειροπέδες επάνω στο τσιμέντο, με έβαλαν στο αυτοκίνητο και με πήγαν στο Α.Τ. …ου και με ξυλοκόπησαν μέσα στο κρατητήριο. Από εκείνη την ημέρα άρχισαν τα βασανιστήρια όπως στις 14-5-2004 είπανε ψέματα και στην κυρία Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών ΚΠΑ ψέματα μέχρι τις 24-5-2004.

Ο τρόπος με τον οποίο μου φέρθηκαν από την Ασφάλεια Α.Τ….και η συμπεριφορά τους ήταν κυριολεκτικά ΒΑΡΒΑΡΗ. Η καταγγελία που σοφίστηκαν για να με συλλάβουν μια διμοιρία αστυνομικοί με πολιτικά ήταν εντελώς απαράδεκτη και προσβάλλουν την Ελληνική Αστυνομία…

Αρα είναι πασιφανές ότι μου την είχαν ΣΤΗΜΕΝΗ από το Α.Τ….σε συνεργασία και από το Α.Τ. Ν. Σμύρνης για άλλους λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν και γι’ αυτό έκαναν αυτή την απαράδεκτη και παράνομη ενέργεια να με συλλάβουν από το Α.Τ….,στην περιοχή Νέας…όπου δεν είναι στη δικαιοδοσία τους στο σπίτι μου όπου με είχαν εγκλωβίσει αρκετές ημέρες από τις 27-4-2004.

Μετά τιμής, Γ. Γ.»

Πηγη:enet.gr

130

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση